Nicușor Dan se aliază din nou cu Ludovic Orban: „Este datoria fiecăruia dintre noi să luptăm pentru ca următorii patru ani din viaţa României să nu încapă din nou pe mâna PSD”

Data:

Share post:

Nicuşor Dan s-a declarat optimist în succesul Dreptei la alegerile din 2024. Primarul general al Capitalei este de părere că ultimii 30 de ani au fost o confruntare între Dreapta şi PSD.

Nicuşor Dan a participat sâmbătă, la Conferinţa Naţională a partidului Forţa Dreptei, partid condus la Ludovic Orban. Reamintim că Nicușor Dan a candidat ca independent susținut de PNL la alegerile din 2020, Ludovic Orban fiind, la acea vreme, liderul formaţiunii liberale.

Nicuşor Dan s-a

„În perspectiva unui an electoral foarte intens cred că este datoria fiecăruia dintre noi să luptăm pentru ca următorii patru ani din viaţa României să nu încapă pe mâna PSD-ului. Aşa cum printr-o mişcare foarte dificilă la momentul acela, dar corectă între partidele de dreapta am avut succesul din 2020 în Bucureşti, sunt optimist pentru succesul Dreptei în alegerile care urmează în 2024„, a spus Nicuşor Dan.

Potrivit acestuia, ultimii 30 de ani au fost o confruntare între Dreapta şi PSD.

„Asta este istoria noastră de 30 de ani – o confruntare între Dreapta şi PSD. Dreapta înseamnă responsabilitate, asta înseamnă de exemplu să cheltuieşti şi să promiţi bani pe care îi ai, nu bani pe care nu îi ai. (…) Dreapta înseamnă respectarea regulilor de la ordine publică la urbanism, la parcare. Dreapta înseamnă un parteneriat real cu mediul privat. Ce am făcut noi a fost să mergem în sfârşit către mediul privat, să desfiinţăm acele companii municipale care parazitaseră o relaţie corectă în administraţia publică„, a completat edilul Capitalei.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...