Nicușor Dan se aliază din nou cu Ludovic Orban: „Este datoria fiecăruia dintre noi să luptăm pentru ca următorii patru ani din viaţa României să nu încapă din nou pe mâna PSD”

Data:

Share post:

Nicuşor Dan s-a declarat optimist în succesul Dreptei la alegerile din 2024. Primarul general al Capitalei este de părere că ultimii 30 de ani au fost o confruntare între Dreapta şi PSD.

Nicuşor Dan a participat sâmbătă, la Conferinţa Naţională a partidului Forţa Dreptei, partid condus la Ludovic Orban. Reamintim că Nicușor Dan a candidat ca independent susținut de PNL la alegerile din 2020, Ludovic Orban fiind, la acea vreme, liderul formaţiunii liberale.

Nicuşor Dan s-a

„În perspectiva unui an electoral foarte intens cred că este datoria fiecăruia dintre noi să luptăm pentru ca următorii patru ani din viaţa României să nu încapă pe mâna PSD-ului. Aşa cum printr-o mişcare foarte dificilă la momentul acela, dar corectă între partidele de dreapta am avut succesul din 2020 în Bucureşti, sunt optimist pentru succesul Dreptei în alegerile care urmează în 2024„, a spus Nicuşor Dan.

Potrivit acestuia, ultimii 30 de ani au fost o confruntare între Dreapta şi PSD.

„Asta este istoria noastră de 30 de ani – o confruntare între Dreapta şi PSD. Dreapta înseamnă responsabilitate, asta înseamnă de exemplu să cheltuieşti şi să promiţi bani pe care îi ai, nu bani pe care nu îi ai. (…) Dreapta înseamnă respectarea regulilor de la ordine publică la urbanism, la parcare. Dreapta înseamnă un parteneriat real cu mediul privat. Ce am făcut noi a fost să mergem în sfârşit către mediul privat, să desfiinţăm acele companii municipale care parazitaseră o relaţie corectă în administraţia publică„, a completat edilul Capitalei.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...