Noi transferuri de la PNL la PSD Olt. Printre ei și un viceprimar (FOTO)

Data:

Share post:

Mai mulți consilieri locali și județeni, dar și un viceprimar de comuna din județul Olt, și-au anunțat, vineri, trecerea de la PNL la PSD.

Transferurile au fost anunțate de social-democrați pe Facebook. Foștii liberali au fost primiți de președintele PSD Olt Marius Oprescu și președintele PSD Slatina Emil Moț.

„Într-o perioadă în care faptele vorbesc mai mult decât invectivele aruncate în spațiul public, consilierii locali PNL Slatina: Văduva Ștefan, Costică Eugen Romeo, Drăgoi Nicolae și consilierul județean, Giurea Cătălin-Petrișor, aleg să facă administrație alături de echipa PSD, susținând proiectele slătinene

Alături de noi, se află și viceprimarul comunei Ștefan cel Mare, Rudi Buga, care a ales să meargă pe drumul dezvoltării început de echipa PSD Olt”, transmite PSD pe Facebook.

La finalul anului trecut, organizaţia PNL Corabia a trecut în bloc la PSD. Decizia a venit după ce doi primari, mai mulţi şefi de organizaţii locale, dar şi consilieri judeţeni, au făcut mutări similare.

Pe 8 noiembrie, mai mulţi membri marcanţi ai PNL Olt au ales să treacă la PSD. Potrivit anunţului făcut pe pagina oficială de Facebook a PSD Olt, este vorba despre Paulică Munteanu, primar Iancu-Jianu, Marijana Trepăduș, primar Șopârlița, Florin Homorean, președintele PNL Slatina (fost prefect de Olt), Cristian Pavel, președintele PNL Caracal, Miruna Vulcănescu, președintele PNL Piatra-Olt, și consilierii județeni, Sorin Ciucu, Ion Voicu, Gabriel Nicolescu, Gheorghe Bujgoi, Ionel Crușoveanu.

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...