Noul şef de cancelarie al Prefecturii Olt, adus de Mario De Mezzo de la PNL Sector 1

Data:

Share post:

Membru al PNL Sector 5, noul prefect de Olt Mario De Mezzo şi-a adus colaboratori în cadrul Prefecturii tot din Capitală. Diana Creţu, vicepreședinte si purtător de cuvânt PNL Sector 1, este noul director al Cancelariei Prefectului.

Andreea Ionela Asan, care ocupa această funcţie în mandatul lui Florin Homorean, a rămas în cadrul Cancelariei pe postul de consilier.

Diana Crețu, a fost redactor-șef al publicaţiei Wall-Street.ro, timp de patru ani până în 2019, când a renunțat la jurnalism pentru o carieră în politică, la Partidul Național Liberal (PNL).

Noul prefect de Olt Mario De Mezzo a admis, vineri, după ceremonia de depunere a jurământului că este membru al PNL Sector 5, fiind pentru prima dată în istoria judeţului de după 1989 când reprezentant al Guvernului în teritoriu este numită o persoană din afara judeţului.

Întrebat ce funcţie politică are în PNL, Mario De Mezzo a declarat că activează în altă organizaţie a partidului decât cea de Olt, respectiv Sectorul 5.

Mario De Mezzo a fost numit în funcţia de prefect al judeţului de Olt, în şedinţa de joi a Guvernului. El îl înlocuieşte în funcţie pe Florin Homorean, secretar general al PNL, care ocupa funcţia din anul 2020.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...