Noul şef de cancelarie al Prefecturii Olt, adus de Mario De Mezzo de la PNL Sector 1

Data:

Share post:

Membru al PNL Sector 5, noul prefect de Olt Mario De Mezzo şi-a adus colaboratori în cadrul Prefecturii tot din Capitală. Diana Creţu, vicepreședinte si purtător de cuvânt PNL Sector 1, este noul director al Cancelariei Prefectului.

Andreea Ionela Asan, care ocupa această funcţie în mandatul lui Florin Homorean, a rămas în cadrul Cancelariei pe postul de consilier.

Diana Crețu, a fost redactor-șef al publicaţiei Wall-Street.ro, timp de patru ani până în 2019, când a renunțat la jurnalism pentru o carieră în politică, la Partidul Național Liberal (PNL).

Noul prefect de Olt Mario De Mezzo a admis, vineri, după ceremonia de depunere a jurământului că este membru al PNL Sector 5, fiind pentru prima dată în istoria judeţului de după 1989 când reprezentant al Guvernului în teritoriu este numită o persoană din afara judeţului.

Întrebat ce funcţie politică are în PNL, Mario De Mezzo a declarat că activează în altă organizaţie a partidului decât cea de Olt, respectiv Sectorul 5.

Mario De Mezzo a fost numit în funcţia de prefect al judeţului de Olt, în şedinţa de joi a Guvernului. El îl înlocuieşte în funcţie pe Florin Homorean, secretar general al PNL, care ocupa funcţia din anul 2020.

Articole similare

Mașina prefectului de Olt, fără asigurare RCA valabilă. Vehiculul a luat foc în mers

Autoturismul prefectului de Olt Mario De Mezzo, care a fost cuprins de un incendiu, în trafic, vineri dimineață,...

Bărbat ajuns la spital după un accident grav în Olt

Un bărbat a ajuns astăzi la spital în urma unui accident petrecut pe Drumul Național 64, în comuna...

Femeie înjunghiată în parcarea unui centru comercial de soţ. Cei doi sunt în divorţ

O femeie a fost înjunghiată în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanţa, iar victima a fost transportată...

A început Festivalul „Oltenii &… Restu’ Lumii”. Trei zile de distracție, la Slatina (GALERIE FOTO)

Ediţia cu numărul 27 a Festivalului „Oltenii &… Restu’ Lumii” a început, vineri, la Slatina, cu tradiţionala „Vamă...