Numărul călătorilor de pe Aeroportul din Craiova a depăşit pragul de dinainte de pandemie

Data:

Share post:

După trei ani de pandemie şi serii de restricţii, Aeroportul Internaţional Craiova s-a întors la numărul de călători de dinaintea erei Covid. Ba mai mult, numărul a fost chiar depăşit.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului, spre deosebire de 2019, când a fost înregistrat un număr de 44.473 călători, luna trecută, Aeroportul Internaţional Craiova a înregistrat 51.730 de pasageri, adică cu peste 7.000 de pasageri mai mult. În comparaţie, în 2020, când a fost impus şi un lockdown, au fost 290 de călători, în 2021 au fost 8.078, iar anul trecut au fost 40.819.

Topul destinațiilor spre care s-a zburat este condus de Luton cu peste 15.000 de călători, Bergamo – peste 6.000, iar pe locul al treilea se situează Madrid, cu peste 3.500 de pasageri. De asemenea, luna aprilie a reprezentat pentru operatorul aviatic și renunțarea la zborurile regulate către Torino și Billund.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...