O femeie a făcut o avere returnând în magazine produse pe care le fura

Data:

Share post:

O femeie a reușit să facă o avere de sute de mii de euro prin returnarea articolelor pe care le furase din magazine și încasarea rambursărilor pe produse. Narinder Kaur a desfășurat escrocheria la „scară industrială”, înșelând mai multe magazine cu peste 500.000 de euro prin returnarea articolelor pe care nu le plătise niciodată, scrie LADBible.

Kaur, care folosea, de asemenea, numele Nina Tiara, a făcut din fraudă „o carieră cu normă întreagă”, a declarat Parchetul Coroanei. În patru ani, Kaur a făcut peste 1.000 de cereri de rambursare în magazine din Marea Britanie, încasând bani pentru articolele pe care, de fapt, le furase.

Anchetatorii au deschis un dosar împotriva femeii folosind date financiare, dovezi ale martorilor, dar și imaginil de pe camerele de supraveghere din magazine, în care se vedea clar cum acționa Kaur. Ea intra în magazine, fura articole de pe rafturi și apoi mergea la casele de marcat cu ele ca și cum ar fi fost cumpărate recent. La două percheziții efectuate la domiciliul ei, poliția a descoperit aproximativ 150.000 de euro, precum și bunuri furate.

Kaur, din Cleverton, Wiltshire, a fost condamnată pentru 26 de capete de acuzare, inclusiv fraudă, posesie și transfer de bunuri infracționale și pervertirea cursului justiției, în cadrul unui proces desfășurat la începutul acestei luni, potrivit digi24.ro.

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...