O fetiţă de doi ani a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini după ce a izbucnit un incendiu în camera în care se juca. Focul a pornit de la o sobă lăsată nesupravegheată

Data:

Share post:

O fetiţă în vârstă de doi ani din judeţul Botoşani a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi pe mâini după ce a izbucnit un incendiu în camera în care juca, iar pompierii care au intervenit pentru stingerea flăcărilor au stabilit că focul a pornit de la o sobă lăsată nesupravegheată.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani au anunţat că fetiţa a fost scoasă din bunica ei din cameră şi dusă la spital.

CITEŞTE ŞI: Descoperirea MACABRĂ în Gorj. Trupul neînsufleţit al unui băiat de 16 ani, dispărut de două zile, găsit în râul Jiu

“O fetiţă de 2 ani a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi mâini după ce în camera unde se juca a izbucnit un incendiu. Când s-a produs evenimentul, copila era singură în casă. Aceasta a fost scoasă de bunică din încăperea cuprinsă de flăcări. Fetiţa a fost adusă la Secţia de Pediatrie Botoşani, de la Spitalul Orăşenesc Săveni, de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD”, au precizat pompierii.

Evenimentul s-a produs sâmbătă dimineaţă, în localitatea Slobozia.

“La caz au ajuns şi pompierii militari din cadrul Staţiei Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Hăneşti şi o ambulanţă SAJ. Aceştia au constatat că ardeau bunurile din două camere, dar şi o parte din tavanul casei şi au intervenit rapid pentru a limita extinderea flăcărilor”, a menţionat sursa citată.

Pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a pornit de la o sobă aflată în funcţiune, lăsată nesupravegheată.

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...