O importantă firmă de pe platforma industrială a Slatinei face angajări

Data:

Share post:

Artrom Steel Tubes, uzina de ţevi din Slatina angajează ingineri mecanici şi ingineri metalurgişti, potrivit paginii oficiale de Facebook a companiei.

Cerinţe: studii superioare de inginerie mecanică cu specializarea TCM, mecanică&mecatronică, utilaj tehnologic; studii superioare tehnice – Facultatea de Ştiinţă şi Ingineria Materialelor; experienţa în domeniul ingineriei mecanice constituie avantaj; cunoştinţe în domeniul tehnic – desen tehnic, materiale, maşini, unelte; cunoştine MS Office (word, excel) – nivel mediu/avansat; cunoaşterea unui program de proiectare asistată de calculator; cunoaşterea limbii engleze (nivel mediu).

Beneficii: tichete de masă pentru fiecare zi lucrătoare, 40 lei valoare tichet; prime lunare; decontare 50% din costuri transport local în comun; decontare 50% din costuri transport în comun pentru persoanele care fac naveta; decontare 50% valoare combustibil pentru persoanele care fac naveta cu auto personal; bilet de odihnă; asigurare de sănătate privată; ajutoare pentru diverse evenimente familiale; minimum 28 de zile de concediu de odihnă; liber plătit cu ocazia zilei de naştere

CV-urile pot fi trimise la adresa recrutare@artrom.com. Detalii la numărul de telefon: 0372.498.193 sau 0372.498.362.

Context

Artrom Steel Tubes a fost achiziționată la sfârșitul anului 2022 de Grupul Hefestos Capital, specializat în investment banking, cu sediul în Belgrad și operațiuni în Europa, Asia și Africa. În urma tranzacției, ARTROM a devenit cea mai mare companie deținută de investitori din Serbia în România.

Întreprinderea produce la uzina siderurgică din Reșița oțelul necesar uzinei de țevi din Slatina, de unde se livrează produse în principal in Europa si America, având ca agenți comerciali sucursalele sale din Europa și SUA. Companiile ARTROM din România însumează circa 2.350 de angajaţi (1550 în Slatina, 770 în Reșița și circa 30 în reprezentanțele din Europa și SUA) şi afaceri de 2 mld. de lei, din care 85% din exportul produselor către cei peste 600 de clienți din Europa și America.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...