O mai ții minte pe Veronica? Cum arată astăzi Lulu Mihăescu, actrița principală din îndrăgitul film

Data:

Share post:

Filmul „Veronica” a fost extrem de iubit de copii. Deși au trecut 48 de ani de când a fost lansat, el mai este difuzat și astăzi. Lulu Mihăescu, actrița care i-a dat viață fetiței neastâmpărate, a ajuns la vârsta de 52 de ani, însă domeniul ei de activitate este cu totul altul.

Filmul „Veronica” a fost lansat în urmă cu 48 de ani, însă el a rămas în inimile copiilor născuți după 1970. A trecut mult timp de când Lulu Mihăescu i-a dat viață năstrușnicei eroine, însă ea nu a fost uitată de fani. Pelicula mai este difuzată și astăzi de televiziunile din România, filmul bucurând chiar și adulții.
Veronica
Margareta Pâslaru, Dem Rădulescu, Vasilica Tastaman, Angela Moldovan și George Mihăiță și Manuela Hărăbor sunt doar o parte din actorii care au jucat în acest film, inspirat din fabulele lui La Fontaine. Actrița principală, Lulu Mihăscu, avea doar patru ani atunci când a primit rolul. Veronica a fost personajul care îi putea aduce o carieră în cinematografie, însă lucrurile au luat o turnură neașteptată.
Veronica
Cu se ocupă astăzi Lulu Mihăscu, cea care a dat viață personajului Veronica

Copila de numai patru ani, cu ochii mari și părul buclat, a fost și este în continuare unul dintre cele mai iubite personaje din filmele românești. Aventurile ei și modul în care acționa au făcut-o să devină celebră, însă Veronica a fost singurul rol care a făcut-o celebră pe Lulu Mihăscu, actrița care a dat viață personajului.

Lulu Mihăscu a avut aceeași soartă ca și alți copii actori. Veronica a fost rolul vieții ei, pe care l-a jucat în două filme: „Veronica” și „Veronica se întoarce”. A mai făcut parte și din alte producții, însă nu a mai înregistrat un succes atât de răsunător. Atunci când a crescut, ea și-a dat seama că este mult mai atrasă de muzică decât de actorie, însă viața a dus-o departe de lumea artistică.

Fosta actriță a emigrat în Canada în 1996, iar atunci s-a depărtat de tot de lumea artistică. S-a căsătorit cu un român și are o fiică, Ana, care seamănă perfect cu mama sa. Ajunsă la vârsta de 52 de ani, Lulu Mihăscu este profesoară de muzică în Vancouver, meserie aleasă datorită pasiunilor sale. Ea predă pianul.

Articole similare

Vijeliile şi ploile au făcut PRĂPĂD în judeţul Dolj. Pompierii au intervenit

Mai multe gospodării din Dolj au fost inundate în această seară, iar în unele zone au căzut copaci...

Clanul Oacă din Caracal, condamnări la închisoare într-un dosar de camătă şi şantaj

Tribunalul Olt a emis o nouă hotărâre în cazul clanului Oacă din Caracal, într-un dosar în care sunt...

Un şofer băut care a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat, arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna gorjeană Scoarţa, a fost arestat preventiv după ce...

Ioan Romică Mutu din Târgu Jiu, căutat de poliţie după ce noaptea trecută a înjunghiat un tânăr pe stradă

Poliţiştii din Gorj îl caută pe un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Târgu Jiu, care...