O tânără care ameninţa că se aruncă de pe un bloc din Târgu Jiu, convinsă de poliţişti să renunţe la intenţia sa (VIDEO)

Data:

Share post:

O femeie în vârstă de 39 de ani, din Gorj, care ameninţa noaptea trecută că se aruncă de pe un bloc din Târgu Jiu a fost convinsă de doi poliţişti să renunţe la acest gest.

Evenimentul s-a petrecut, în jurul orei 3.00. Femeia s-a urcat pe schela amplasată pentru anveloparea blocului, ameninţând că-şi va lua viaţa din cauza unor probleme personale.

„În cel mai scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică format din doi agenţi de poliţie, care au stabilit că pe schela aflată în proximitatea unui bloc de locuințe, situat pe strada Gheorghe Magheru din municipiu, se afla o femeie, de 39 de ani, care amenința că-și va lua viața, pe fondul unor probleme de natură personală.

Fără să ezite, cei doi poliţişti au urcat pe schele și au purtat discuții cu femeia, reuşind, după câteva zeci de minute, să o convingă să renunțe la intenţia suicidală și să îi însoțească”, transmite IPJ Gorj.

Femeia a fost astfel salvată de poliţişti și transportată de un echipaj medical la Spitalul de Urgență din Târgu Jiu, pentru acordarea unor îngrijiri medicale de specialitate.

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...