O tânără de 33 de ani, găsită moartă în casă. Principalul suspect, soţul femeii, a postat cadravrul pe story-ul Facebook

Data:

Share post:

Un bărbat din Bistriţa este cercetat de către poliţişti, fiind principalul suspect în cazul, morţii soţiei sale, în vârstă de 33 de ani. Poliţiştii care au intervenit au constatat că şi bărbatul este rănit.

Evenimentele în urma cărora tânăra de 33 de ani, care locuia în municipiul Bistriţa, a murit în condiţii care nu au fost elucidate încă, au avut loc sâmbătă, 2 decembrie.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie este în stare de inconştienţă, în interiorul unui imobil din Bistriţa, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistic care s-a deplasat la faţa locului, fiind identificat cadavrul unei femei de 33 de ani”, informează Poliţia judeţeană Bistriţa Năsăud.

Conform poliţiştilor, soţul femeii este suspectat că a ucis-o. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit rănit, el având nevoie de îngrijiri medicale.

„În acest moment poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodată sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud” precizează sursa citată.

Soţul a fotografiat cadavrul şi a pus imaginea la secţiunea „story”, pe Facebook

Bărbatul în vârstă de 34 de ani din Bistriţa suspectat că şi-a ucis soţia este internat în spital, el fiind supus unei intervenţii chirurgicale după ce, cel mai probabil, s-a rănit singur. Bărbatul a fotografiat cadavrul şi a postat imaginea la secţiunea „story”, pe Facebook, iar un vecin care a văzut fotografia a alertat autorităţile. În momentul în care femeia de 33 de ani a fost omorâtă, în locuinţă se aflau cei doi copii ai cuplului, cu vârste de 5 şi 8 ani.

Principalul suspect în cazul  crimei care a avut loc sâmbătă, într-o locuinţă din municipiul Bistriţa, nu a putut fi audiat în dosar întrucât, rănit fiind, a fost dus la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit de către anchetatori cu leziuni în zona gâtului şi a abdomenului, fiind dus de urgenţă la spital, unde se află sub pază. Cel mai probabil el a încercat să se omoare, după ce şi-a ucis soţia. Bărbatul a fost găsit cu leziuni în zona gâtului şi a abdomenului. El va fi externat luni,

Reprezentanţi ai Parchetului pe de lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud au declarat, duminică, pentru News.ro, că bărbatul a fotografiat cadavrul şi a postat imaginea la secţiunea „story”, pe Facebook, iar un vecin care a văzut fotografia a alertat autorităţile. Când Poliţia a ajuns la locuinţa celor doi soţi, femeia era moartă.

Incidentele în urma cărora femeia de 33 de ani a fost ucisă au avut loc în timp ce în locuinţă se aflau cei doi copii ai cuplului, unul de cinci, celălalt de aproape opt ani.

În urma decesului tinerei, procurorii fac cercetări pentru infracţiunea de omor în forma violenţei în familie.

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...