O tânără, la spital după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. A rămas blocată sub el

Data:

Share post:

O tânără în vârstă de 24 de ani a ajuns la spital, sâmbătă, după ce s-a răsturnat cu un ATV, în localitate Eşelniţa din judeţul Mehedinţi.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, iar două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Orșova au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

În accident a fost implicat un ATV care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Tânăra ieșise la plimbare cu niște prieteni. A pierdut, însă, controlul asupra direcției din cauza vitezei și a căzut în afara părții carosabile. ATV-ul s-a răsturnat peste tânără, care a rămas blocată sub vehicul.

„Pompierii au acționat pentru extragerea unei victime, o femeie în vârstă de 24 de ani, care era surprinsă sub acesta. Tânăra acuza dureri toracice și a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ulterior fiind transportată la Unitarea de Primiri Urgențe Drobeta Turnu Severin de către echipajul SMURD”, transmite ISU Mehedinţi.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...