O tânără născută în Târgu Jiu şi adoptată în Germania îşi caută familia biologică din România

Data:

Share post:

Într-o postare emoționantă din Germania, o Ana Maria Popescu își împărtășește povestea de adopție și dorința de a-și cunoaște familia biologică din România. Născută la Târgu Jiu în 1990 și adoptată de o familie în Germania, ea speră să reuşească să dea de cineva care are vreo legătură cu rudele sale.

Prin intermediul paginii de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” Ana Maria speră ca povestea ei să ajungă la cineva din familia ei biologică.

Cu inima deschisă și fără resentimente față de mama biologică, Ana Maria își exprimă dorința sinceră de a-și cunoaște rădăcinile.

În speranța de a-și îndeplini acest vis, ea îi roagă pe cei care au informații să scrie în privat paginii „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

„Vă salut din Germania!

Numele meu la naștere a fost POPESCU ANA MARIA. M-am născut la Târgu Jiu, în data de 8 martie 1990. În anul 1991 am fost adoptată de o familie minunată din Germania, cărora le mulțumesc pentru educația primită și dragostea primită. Din păcate nu am informații privind familia mea biologică, dar poate trăsăturile mele și povestea mea este cunoscută de cineva și astfel voi ajunge la cineva din familia biologică.

Nu am resentimente față de mama biologică, cred că a avut probleme serioase de a decis să mă lase în spital, vreau doar să o cunosc.

Vă rog mult să îmi DISTRIBUIȚI anunțul cât mai mult în speranța că îmi voi putea cunoaște familia. Dacă aveți informații vă rog să scrieți în privat paginii. VĂ MULȚUMESC foarte mult!!”, a transmis tânăra.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...