O tânără născută în Târgu Jiu şi adoptată în Germania îşi caută familia biologică din România

Data:

Share post:

Într-o postare emoționantă din Germania, o Ana Maria Popescu își împărtășește povestea de adopție și dorința de a-și cunoaște familia biologică din România. Născută la Târgu Jiu în 1990 și adoptată de o familie în Germania, ea speră să reuşească să dea de cineva care are vreo legătură cu rudele sale.

Prin intermediul paginii de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” Ana Maria speră ca povestea ei să ajungă la cineva din familia ei biologică.

Cu inima deschisă și fără resentimente față de mama biologică, Ana Maria își exprimă dorința sinceră de a-și cunoaște rădăcinile.

În speranța de a-și îndeplini acest vis, ea îi roagă pe cei care au informații să scrie în privat paginii „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

„Vă salut din Germania!

Numele meu la naștere a fost POPESCU ANA MARIA. M-am născut la Târgu Jiu, în data de 8 martie 1990. În anul 1991 am fost adoptată de o familie minunată din Germania, cărora le mulțumesc pentru educația primită și dragostea primită. Din păcate nu am informații privind familia mea biologică, dar poate trăsăturile mele și povestea mea este cunoscută de cineva și astfel voi ajunge la cineva din familia biologică.

Nu am resentimente față de mama biologică, cred că a avut probleme serioase de a decis să mă lase în spital, vreau doar să o cunosc.

Vă rog mult să îmi DISTRIBUIȚI anunțul cât mai mult în speranța că îmi voi putea cunoaște familia. Dacă aveți informații vă rog să scrieți în privat paginii. VĂ MULȚUMESC foarte mult!!”, a transmis tânăra.

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...