Oana Moșneagu și Vlad Gherman, în culmea fericirii. Actrița a filmat momentul în care a aflat că va avea gemene. „2 dintr-o lovitură?”

Data:

Share post:

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se simt pregătiți să devină părinți. După doi ani de relație, actorul a cerut-o pe iubita lui în căsătorie, iar acum se pregătesc pentru o nouă etapă importantă din viața lor.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună din 2021. Povestea lor de dragoste a început pe platoul de filmare de la serialul în care erau amândoi implicați. Amândoi au ieșit din relații lungi, au stat singuri o perioadă, iar apoi și-au transformat relația de prietenie în una de dragoste.

Oana Moșgeanu și Vlad Gherman, în culmea fericirii

La doi ani de când au început să fie împreună, Vlad Gherman și-a făcut curaj să o ceară în căsătorie pe Oana Moșneagu. Cei doi au stabilit și data nunții, marele eveniment se va ține anul viitor în luna iunie, iar până atunci fac toate pregătirile necesare. Nu au doar planuri de căsătorie, ci vor să devină și părinți. Au vorbit deja despre acest aspect și amândoi își doresc să facă și acest pas.

Oana Moșneagu a postat recent un video pe Tik Tok care i-a surprins pe toți fanii. Un joc de pe platformă i-a arătat actriței că va deveni mamă în luna iunie și că va avea gemene. Răspunsul a amuzat-o foarte tare pe actrița care l-a întrebat apoi pe partenerul ei: „Hai să vedem dacă noaptea nunții o să producă gemene. Vlad Gherman ce părere ai? 2 dintr-o lovitură?”, a scris Oana Moșneagu pe Tik-Tok.

La scurt timp fanii au lăsat o mulțime de comentarii la video. Unii au felicitat-o, alții au fost amuzați de situație, iar alții i-au amintit că în iunie are nuntă.

Vlad Gherman își dorește încă de la începutul anului să devină tată

Nu e prima dată când cei doi aduc vorba despre faptul că își doresc să fie părinți. Vlad Gherman a spus încă dinainte să-i ofere inelul iubitei sale faptul că își dorește un copil.

„Avem o perioadă destul de plină. Am vorbit și noi despre lucrurile acestea. El este cu filmările, eu am spectacolul și urmează niște proiecte. Suntem ocupați anul acesta și suntem focusați pe partea de carieră. Avem un an plin. Își dorește (n.r. Vlad) foarte tare un copil. În discuția noastră, viza un copil, nu neapărat căsătoria.”, spunea actrița, în urmă cu luni bune, în cadrul unei emisiuni televizate.

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...