Orban: Votul – extrem de important; este singura formă de manifestare care poate să aducă o chimbare în bine

Data:

Share post:

Preşedintele Partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, copreşedinte al Alianţei Dreapta Unită, a subliniat, duminică, la ieşirea de la urne, importanţa votului, având în vedere că vot cu vot se creează „masa critică” care poate să schimbe lucrurile în bine.

„Un vot este extrem de important, pentru că vot cu vot se creează, de fapt, masa critică care poate să schimbe lucrurile în bine atunci când lucrurile nu funcţionează aşa cum trebuie, aşa cum este şi astăzi”, a afirmat Orban, duminică, la Şcoala Gimnazială nr. 1 din localitatea ilfoveană Dobroieşti, unde şi-a exprimat votul la alegerile locale şi europarlamentare.

Ludovic Orban a menţionat că se aşteaptă la o prezenţă „foarte mare” la vot. Potrivit copreşedintelui ADU, singura formă de manifestare care poate să aducă o schimbare în bine în viaţa fiecărei comunităţi şi a României este votul.

„Mă aştept la o prezenţă foarte mare la vot, pentru că în toată campania am întâlnit extrem de multă nemulţumire a oamenilor, nemulţumire faţă de creşterea preţurilor, nemulţumire faţă de tratamentul care li se acordă din partea autorităţilor, o nemulţumire faţă de creşterea taxelor şi impozitelor şi contribuţiilor, o nemulţumire faţă de lipsa de perspectivă, în special a oamenilor tineri, care absolvă instituţiile de învăţământ de diferite grade”, a spus Ludovic Orban.

El a mai susţinut că există nemulţumiri şi cu privire la modul în care funcţionează sistemul de sănătate şi este organizat sistemul de învăţământ.

„Există o nemulţumire care sper să se manifeste, iar singura formă de manifestare care poate să aducă o schimbare în bine în viaţa fiecărei comunităţi şi în viaţa României este votul şi votul exprimat pentru această schimbare”, a transmis Orban.

Totodată, preşedintele Partidului Forţa Dreptei a îndemnat la exercitarea votului pentru europarlamentare.

„Am un mesaj foarte simplu: ‘Dacă tot veniţi la vot, votaţi la europarlamentare!’. E foarte important cine reprezintă România în Parlamentul European. Multe decizii care se iau la nivelul Parlamentului European, la nivelul Comisiei Europene, al Consiliului Uniunii Europene ne afectează viaţa de zi cu zi şi pot să genereze oportunităţi de dezvoltare pentru România, pot să genereze atragerea de fonduri pentru România, pot să genereze reglementări care să creeze avantaje cetăţenilor români. Ca atare, votaţi şi la europarlamentare, nu numai la locale”, a completat Ludovic Orban.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...