Parcă nu e ea: Ivanka Trump, cu fața transformată total de operații estetice, la procesul lui Donald

Data:

Share post:

Fosta Primă Fiică Ivanka Trump a arătat cu totul schimbată atunci când a sosit să depună mărturie în procesul deschis împotriva tatălui său, Donald Trump, acuzat de fraudă.

Fosta consilieră de la Casa Albă, în vârstă de 42 de ani, și fiică a fostului președinte Donald Trump a fost citată ca martor și a petrecut cinci ore, miercuri, la New York, răspunzând la o multitudine de întrebări despre finanțele tatălui ei, proprietățile lui și munca ei în cadrul Organizației Trump.

Dar nu doar mărturia ei a fost cea care a atras atenția. Fotografiile cu Ivanka în afara sălii de judecată au surprins chipul complet schimbat al fiicei lui Trump, chirurgii cosmeticieni și plasticieni fiind siguri că transformarea vedetei nu este doar un truc de machiaj.

Citat de Daily Mail, Doctorul Alexander Z. Rivkin, fondatorul RIVKIN Aesthetics, consideră că vedeta care este căsătorită cu Jared Kushner și-a schimbat o serie de trăsături faciale, prin operații inclusiv la nas și bărbie.

„Ivanka Trump pare că a trecut printr-o schimbare serioasă de look. În general, fața ei arată acum mai bine proporționată, dar mai puțin naturală și mai generică, deoarece imperfecțiunile ei naturale au fost reduse”, a spus specialistul pentru DailyMail.com, după ce a comparat fotografiile cu Ivanka din 2020 cu cele de miercuri.

Ivanka

Buzele ei sunt clar îmbunătățite cu fillere. În fotografiile din față, arată bine, dar odată ce ea își întoarce profilul, marginile par nefiresc de proeminente.

Dr. Rivkin a mai spus că Ivanka avea deja fălcile înguste în mod natural și o bărbie mică, iar aceste trăsături semnificative „îi dădeau un aspect unic”, care acum s-a pierdut.

Se pare că ea a adăugat, fie cu fillere, fie cu implanturi, un volum semnificativ bărbiei și maxilarului.

Ivanka

În ceea ce privește vârful nasului Ivankăi, acesta pare a fi acum „mai proiectat și definit”, a adăugat expertul în estetică.

Acesta este un efect pe care l-ar fi putut obține cu o rinoplastie non-chirurgicală cu material de umplutură, a mai spus dr. Rivkin despre o vedetă care-a fost bănuită de ani buni că apelează la chirurgia estetică pentru a-și menține chipul tânăr. Numai că, acum, pare că Ivanka a exagerat și și-a anulat complet trăsăturile care-o făceau unică.

Foto: Getty Images, Profimedia

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...