Pasiunea neștiută a lui Mark Zuckerberg. Fondatorul Facebook a câștigat două medalii importante într-un sport de contact

Data:

Share post:

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, dezvăluie o altă latură a sa. În urmă cu mai mulți ani și-a descoperit pasiunea pentru sportul de contact, unde acum a câștigat și două medalii importante.

Mark Zuckerberg este practicant de jiu jitsu, iar la prima competiție la care a participat, a câștigat două medalii, una de aur și una de argint. Imaginile de la confruntări le-a publicat pe contul personal de pe rețeaua socială pe care o conduce. A postat câteva imagini pe contul personal de Facebook, iar din mesaj se înțelege că este foarte mândru de ceea ce a realizat.

MarK Zuckerberg, campion la jiu jitsu

Mark Zuckerberg a evitat să ofere detalii cu privire la numele competiției la care a participat, dar acesta a postat imagini de la mai multe antrenamente de arte marțiale. Unul dintre antrenorii săi, luptătorul Khai Wu, a confirmat că Zuckerberg este cunoscut drept „ucigașul tăcut” și a descris munca grea și seriozitatea cu care se antrenează fondatorul Facebook.

„Am concurat în primul meu turneu de jiu jitsu și am câștigat câteva medalii pentru echipa Guerrilla Jiu Jitsu. Mulțumesc lui Dave Camarillo, Khai Wu și James Terry pentru antrenamentul oferit!”, a fost mesajul postat pe rețelele sociale de Zuckerberg.

Miliardarul mogul al rețelelor sociale este un mare fan MMA și a făcut antrenamente cu luptătorii UFC în trecut.

1

https://www.facebook.com/zuck/posts/10115109869721751

Mai mult, jurnaliștii de la New York Post susțin că Zuckerberg nu a fost mulțumit de deciziile arbitrului și au intrat în posesia unei filmări în care acesta pare că se ceartă cu cel care a condus meciul.

Bernardo Faria, membru al Brazilian Jiu-Jitsu Hall of Fame, a spus: „Wowwww! Asta e uimitor! Felicitări”. Luptătorul UFC la categoria bantamweight, Merab Dvalishvili, a adăugat: „Felicitări, Zuck, foarte bine făcut. Mi-ar plăcea să mă antrenez cu tine”.

Fanii nu au putut să nu viseze la Zuckerberg luptând cu alți miliardari celebri, printre care se numără actorul Tom Hardy, care de asemenea se antrenează în jiu-jitsu, proprietarul Twitter, Elon Musk și YouTuberul ce s-a reprofilat spre box, Jake Paul, potrivit The Sun.

7

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...