Percheziţii la cabinetele de expertiză medicală din cadrul unei Case de Pensii. Sunt verificate de asemenea domiciliile şi autoturismele cadrelor medicale 

Data:

Share post:

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie şi procurorii fac, marţi, percheziţii la sediul Policlinicii 23 August din municipiul Buzău, unde funcţionează cabinetele de expertiză medicală din cadrul Casei de Pensii Buzău. Sunt vizate posibile infracţiuni de corupţie, mai multe persoane fiind duse la audieri.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, marţi, anchetatorii au făcut percheziţii la sediul Policlinicii 23 August din municipiul Buzău, în incinta căreia funcţionează cabinetele de expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii Buzău, precum şi la domiciliile unor cadre medicale şi asupra autovehiculelor utilizate de către acestea.

Potrivit procurorilor, se are în vedere ”probarea activităţii infracţionale ce se circumscrie în sfera infracţiunilor de corupţie săvârşite de către medici specialişti de expertiză medicală a capacităţii de muncă, precum şi de către asistente medicale ce deservesc cabinetele de expertiză”.

Anchetatorii au ridicat documente, înscrisuri, bunuri materiale şi au fost puse în executare mandate de aducere privind persoanele implicate în activitatea infracţională.

Articole similare

Se cere demisia prefectului Ștefan Nicolae după ce a participat la mitingul neautorizat al PNL Slatina

PSD Olt cere demisia noului prefect Ștefan Nicolae, chiar în ziua în care acesta a depus jurământul. Președintele PSD...

Tânăr din Olt în comă după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. S-a aruncat de la etaj

Tragedie în judeţul Olt. Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, se zbate între viaţă şi moarte...

Un preot a primit acord pentru a candida din partea AUR la funcţia de primar

​Un preot din Suceava a solicitat și a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a candida la...

Femeie rănită în urma unui accident grav la Vâlcea

O femeie a ajuns astăzi la spital în urma unui accident grav petrecut în localitatea Călimănești, pe DN7,...