Poliţist de la Serviciul Siguranţa Transporturi, anchetat penal după ce a refuzat să sufle în etilotest. A fost oprit pentru că conducea imprudent

Data:

Share post:

Un poliţist de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa este anchetat după ce a fost prins în timp ce conducea imprudent şi a refuzat recoltarea de probe de sânge, dar şi testarea pentru consum de alcool şi de substanţe interzise.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Rutieră Mangalia au fost sesizaţi, marţi seara, prin apel la 112, cu privire la faptul că un autoturism ar circula imprudent.
”Poliţiştii au identificat autoturismul în trafic, stabilind că este condus de un bărbat, de 57 de ani. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatele din dotare. Ulterior, acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde a refuzat prelevarea acestora”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru refuz sau sustrageree de la prelevarea mostrelor biologice. Ei au precizat că bărbatul de 57 de ani este cadru al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi nu se afla în timpul serviciului. De asemenea, în acest caz se fac verificări prin Biroul Control Intern.
Conform unor surse, bărbatul ar activa în cadrul Serviciului Siguranţa Transporturi.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...