Poliţist plasat sub control judiciar după ce a fost prins masturbându-se într-o scară de bloc

Data:

Share post:

Un poliţist din judeţul Galaţi a fost plasat sub control judiciar după ce a fost surprins de o femeie în scara unui bloc, în timp ce se masturba.

Incidentul a avut loc pe 1 august. Agentul de poliție se masturba în scara unui bloc din oraș, când a fost surprins de o femeie care intra în imobil. Aceasta a sunat la 112 și a alertat Poliția. Secția 2 a trimis un echipaj în zonă, care l-a ridicat pe individ pentru cercetări.

La secția de poliție s-a aflat că bărbatul este agent și ajutor de șef la un post de poliție din nordul județului Galați.

Ulterior Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi a anunţat că judecătorii de la Judecătoria Galaţi au dispus reţinerea bărbatului pentru săvârşirea, în concurs, a infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. ”La data de 02.08.2023, s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, faţă de acelaşi inculpat”, a transmis sursa citată.

Conform legislației în vigoare, agentul de poliție inculpat a fost eliberat din funcție și pus la dispoziție într-un serviciu neoperativ. El nu are voie să poarte armă și nici să desfășoare activități de poliție judiciară. Când a comis fapta era în afara orelor de serviciu și nu purta uniformă.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...