Poliţiştii din Dolj au ieşit în stradă, noaptea trecută. Zeci de amenzi aplicate şi permise de conducere reţinute, în urma unei RAZII (VIDEO)

Data:

Share post:

Sute de poliţişti şi jandarmi au desfăşurat o razie cu efective mărite seara trecută, în judeţul Dolj. Au fost aplicate amenzi şi mai multe permise de conducere au fost reţinute.

În cadrul acţiunii, au fost verificate și legitimate aproximativ 1.300 de persoane, fiind verificate și controlate 88 de societăți comerciale, dar și 705 autovehicule.

Au fost aplicate 125 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 64.855 de lei.

La regimul rutier, ca măsură complementară, au fost reținute 10 permise de conducere și retrase 15 certificate de înmatriculare.

Totodată, forţele de ordine au constatat în flagrant delict şi 5 infracţiuni, dintre acestea 2 sunt la regimul rutier, 2 infracţiuni de posesie de droguri pentru consum propriu și o infracţiune de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În cadrul acțiunii au fost angrenați aproximativ 200 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Alături de polițiști s-au aflat și 62 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj și ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

@reporter_24.info

Poliţiştii din Dolj au ieşit în stradă, noaptea trecută. Zeci de amenzi aplicate şi permise de conducere reţinute, în urma unei RAZII

♬ sunet original – Reporter 24 – Reporter 24

„Acțiunea a vizat prevenirea și combaterea oricăror fapte cu violenţă pe stradă, în baruri și în zona societăților cu profil de săli de jocuri de noroc și pariuri sportive, precum și depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, în întreg județul, iar scopul acestora nu este acela de a aplica sancțiuni, ci de a preveni orice eveniment negativ, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pentru toți cetățenii”,  transmite IPJ Dolj.

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...