Poveste de iubire terminată tragic. Soţul şi-a pus capăt zilelor după ce şi-a înjunghiat soţia de zece ori (VIDEO)

Data:

Share post:

Întâmplare cumplită într-o zona rezidențială. Un bărbat de 63 de ani și-a înjunghiat fosta parteneră, apoi s-a sinucis. Femeia de 48 de ani a apucat să ceară ajutorul vecinilor și a fost dusă în stare critică la spital.

Cei doi trăiau o poveste de iubire de 18 ani, timp în care au locuit în aceeaşi casă de lângă Iași, din comuna Miroslava. Bărbatul era pensionar și avea un copil dintr-o altă relație. Fosta sa parteneră sa era medic veterinar la DSVSA Iași, unde lucra de nouă ani.

De câteva luni, însă, relația lor devenise complicată. Bărbatul părăsise căminul conjungal după ce femeia l-ar fi izgonit. Miercuri dimineață omul a revenit la casa fostei sale iubite furios, cu gândul să se răzbune pentru că femeia a încheiat relația, spun surse din anchetă. A rănit-o grav pe cea cu care a avut o poveste de iubire atâţia ani și apoi și-a luat viața. Cu ultimele puteri, victima a mers în jur de 50 de metri, a reușit să ajungă în stradă și să ceară ajutor.

„A ieșit doamna si striga după ajutor. S-a deplasat pe drum, a apărut poliţia, a aşezat-o cu faţa în sus. El după ce a înjunghiat-o, s-a spânzurat. Dumnezeu să îl ierte!”, a spus unul dintre vecinii celor doi.

Femeia a ajuns în stare gravă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, cu multe răni. Medicii i-au făcut transfuzii de sânge, au stabilizat-o și au operat-o.

“Bărbatul implicat într-o situatie conflictuală era în stop cardio-respirator. Persoana de gen feminin a declarat că este victima agresiunii bărbatului şi prezenta plăgi multiple, toate înjunghiate”, a precizat profesor doctor Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD

Cazul este anchetat acum de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...