Povestea celui mai bun fotbalist care nu a jucat niciodată fotbal. Cum a reuşit să fenteze cluburile timp de 13 ani

Data:

Share post:

Un fotbalist profesionist a reuşit să-şi clădească o carieră în sport, timp de 13 ani, fără să joace şi nu avea aproape deloc abilităţi cu mingea.

Carlos Henrique Raposo este cunoscut în lumea fotbalului sub numele de „Kaiserul” pentru presupusa asemănare cu Franz Beckenbauer sau „Forrest Gump”. De-a lungul carierei a reuşit să-i înşele pe cei de la Botafogo, Flamengo, Bangu, Fluminense, Vasco da Gama, América, Puebla din Mexic, El Paso din Statele Unite şi Gazélec Ajaccio din Franţa.

„Cluburile au înşelat şi înşală foarte mult fotbaliştii. Cineva a trebuit să se răzbune pentru toţi”, s-a justificat Carlos Kaiser (2 aprilie 1963), scrie Marca.

„Kaizer a fost una dintre cele mai emblematice figuri ale fotbalului mondial. A avut o singură problemă: mingea”, îşi aminteşte Ricardo Rocha, fost jucător de la Real Madrid, în filmul „The Greatest Footballer Never To Play Football”.

Cea mai mare aventură a lui în fotbal a fost semnarea contractului cu Puebla de México, unde a petrecut abia şase luni, pentru a obţine ulterior contracte datorită prietenilor săi jucători (Carlos Alberto Torres, Renato Gaúcho, Ricardo Rocha, Romário, Edmundo sau Gaúcho) ca fotbalist la Botafogo, Flamengo şi Fluminense, dar fără intenţia de a juca, prefăcându-se accidentat şi lipsind de la antrenamente pentru a-şi atinge obiectivul.

„Jucătorii ştiau asta, dar toţi erau prietenii mei. Jurnaliştii (pe care i-am plătit pentru a publica reportaje)… nimeni nu m-a persecutat”, explică însuşi ‘Kaiser’ despre abilitatea lui specială de a nu juca.

„I-am înşelat pe doctori”

În momentul în care a fost cel mai aproape de a juca, împotriva echipei Coritiba, ‘Kaiser’ s-a bătut cu suporterii şi a fost eliminat înainte de a intra în teren.

„I-am înşelat pe doctori. A fost o perioadă la o echipă unde se dorea foarte mult să joc şi am avut un prieten dentist. Preşedintele clubului a venit la mine şi mi-a spus: „Nu joci niciodată! Am raportul medical aici şi în sfârşit şi-au dat seama care este problema. Este o problemă dentară.” A fost o minciună pură”, spune el.

„Şi într-un alt club unde am fost legitimat au adus un vrăjitor de magie neagră care să facă ritualuri pentru a-mi vindeca vânătaia. Îl plăteau bine, dar m-am apropiat de el şi i-am spus: „Ia-ţi banii, prietene. Nu e nimic în neregulă cu mine. Ia-ţi banii şi nu te obosi să-ţi faci treaba pentru că intenţionez să rămân accidentat pentru tot restul vieţii”, îşi aminteşte fostul fotbalist în vârstă de 60 de ani.

„Sunt cel mai bun fotbalist care nu a jucat niciodată fotbal… M-am culcat cu 1.000 de femei şi m-am prefăcut că sunt accidentat toată cariera mea”, recunoaşte Carlos Kaiser, care este considerat cel mai mare escroc din fotbalul brazilian după aproape cincisprezece ani ca profesionist fără aproape să joace un joc.minut.

„Nu am fost niciodată în stare să mă antrenez”

Într-un interviu pentru ziarul „The Sun” din 2018, Carlos Kaiser a mărturisit că în timpul carierei sale de fotbalist „ a fost în cluburi de noapte în fiecare seară până la primele ore ale dimineţii, de luni până luni.

„Nu am fost niciodată în stare să mă antrenez, sau să joc a doua zi. M-am asigurat că sunt văzut cu cei mai buni jucători de fotbal brazilieni. Doar faptul că eram fotbalist m-a făcut un magnet pentru femei. Eram dependent de sex, ca Michael Douglas. Mă culcam cu cel puţin trei femei pe zi”, a adăugat el, potrivit News.ro.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...