Prăpăd într-un oraş din vestul ţării. Străzi și gospodării inundate de şuvoaie (VIDEO)

Data:

Share post:

Mai multe străzi au fost inundate în această după-amiază la Reşiţa din cauza precipitaţiilor abundente. Pompierii militari au intervenit cu patru motopompe în mai multe zone ale oraşului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa acţionează în mai multe locaţii din municipiu şi cartierele aparţinătoare pentru evacuarea apei din gospodării. Este vorba de patru străzi din Reşiţa, trei străzi din cartierul Ţerova, dar şi gospodării din cartierele Doman şi Secu.

Până în prezent nu au fost semnalate victime. De asemenea, ISU Caraş-Severin precizează că în zona municipiului Reşiţa nu sunt baraje în pericol.

„Având în vedere că am avut mai multe solicitări referitoare la un baraj rupt, vă comunic faptul ca la nivelul municipiului Reşiţa nu sunt baraje în pericol”, a dat asigurări sursa citată.

Apele sunt în retragere, arată ISU Caraş-Severin. Totodată, în judeţ s-au suplimentat efectivele cu personal din turele libere pentru gestionarea situaţiei actuale.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...