Prăpăd într-un oraş din vestul ţării. Străzi și gospodării inundate de şuvoaie (VIDEO)

Data:

Share post:

Mai multe străzi au fost inundate în această după-amiază la Reşiţa din cauza precipitaţiilor abundente. Pompierii militari au intervenit cu patru motopompe în mai multe zone ale oraşului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa acţionează în mai multe locaţii din municipiu şi cartierele aparţinătoare pentru evacuarea apei din gospodării. Este vorba de patru străzi din Reşiţa, trei străzi din cartierul Ţerova, dar şi gospodării din cartierele Doman şi Secu.

Până în prezent nu au fost semnalate victime. De asemenea, ISU Caraş-Severin precizează că în zona municipiului Reşiţa nu sunt baraje în pericol.

„Având în vedere că am avut mai multe solicitări referitoare la un baraj rupt, vă comunic faptul ca la nivelul municipiului Reşiţa nu sunt baraje în pericol”, a dat asigurări sursa citată.

Apele sunt în retragere, arată ISU Caraş-Severin. Totodată, în judeţ s-au suplimentat efectivele cu personal din turele libere pentru gestionarea situaţiei actuale.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...