Prefectul de Olt, demis de Guvern. Surse: Pleacă Homorean, vine De Mezzo

Data:

Share post:

Prefectul de Olt, Florin Homorean, a fost demis în şedinţa de joi a Guvernului. Potrivit unor surse, în locul său va fi numit fostul candidat la Primăria Slatina, Mario De Mezzo.

Secretarul general al PNL Olt, Florin Homorean, a fost demis din funcţia de prefect al judeţului Olt, în şedinţa Guvernului de joi.

„Ştiu că Guvernul a luat decizia să mă înlocuioască. Decizia urmează să se publice în Monitorul Oficial. În astfel de cazuri, Guvernul decide, nu pot spune dacă mă aşteptam sau nu. Este un capitol în viaţă pe care îl închidem, deschidem altul”, a declarat Florin Homorean.

Surse politice au declarat că fostul candidat la Primăria Slatina Mario De Mezzo urmează să fie instalat în funcţia de prefect de Olt.

Mario De Mezzo a devenit un apropiat al deputatului Gigel Ştirbu, în timp ce Florin Homorean a fost susţinut pentru ocuparea funcţiei de preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...