Prefectul, pe profit din afaceri cu statul

Data:

Share post:

Prefectul județului Botoșani, pe profit din afaceri cu statul. Firma la care este acţionar a fost menționată în Topul firmelor din județ.

Topul județean al firmelor de anul acesta, alcătuit de Camera de Comerţ şi Industrie Botoşani în baza datelor financiare ale anului 2022, a scos în evidență că firma la care prefectul județului, Sorin Cornilă, este acţionar a reușit o performanță demnă de invidiat de mulți agenți economici.

Astfel, societatea Powerline SRL a rulat anul trecut 1.365.866 lei şi a avut profit 379.023 de lei cu numai doi salariați. Un adevărat record pentru care a fost menționată și în Topul firmelor din judeţ. Prezent la evenimentul organizat de CCIA săptămâna trecută, Sorin Cornilă a transmis un mesaj oamenilor de afaceri prezenţi în sală.

„Cunosc foarte bine viața unui antreprenor, munca pe care o depune pentru a ajunge la aceste rezultate. Puterea economică a unui judeţ este data de aceste cifre pe care le prezentăm în acest top al firmelor. Avem nevoie de o administrație performantă pentru a susține mediul de afaceri. Am toată disponibilitatea și mi-aş dori să colaboram mai mult și să găsim soluții pentru a schimba acele cifre care ne clasează în ultimele patru-cinci locuri. Eu cred că doar prin mediul de afaceri, cu sprijinul administrației locale și centrale, putem face lucrul ăsta”, a spus prefectul Sorin Cornilă.

articolul complet, în PRESShub

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...