Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte, vineri la Guvern, cu reprezentanţii transportatorilor şi fermierilor

Data:

Share post:

Premierul Marcel Ciolacu va avea, vineri de la ora 15.00, la Palatul Victoria, consultări cu reprezentanţii transportatorilor şi fermierilor. Prefectul Capitalei a fost să discute cu protestatarii şi le-a transmis despre această invitaţia e prim-ministrul la Guvern, pentru a discuta despre doleanţele şi revendicările acestora.

„Împreună cu domnul consilier de stat avem mandat de la domnul prim-ministru al României Marcel Ciolacu vă cerem să alegeţi o delegaţie de şase persoane, trei agricultori, trei transportatori, care să meargă la ora 15.00 la o întâlnire cu domnul premier Marcel Ciolacu, la Palatul Victoria, pentru că a vă prezenta doleanţele dumneavoastră şi pentru a identifica soluţiile cât mai grabnic posibil. De la cel mai înalt nivel al Guvernului României există disponibilitate de dialog. Vrem să luăm toate aceste revendicări, să le analizăm şi să găsim împreună cele mai bune soluţii. Încă o dată reiterez invitaţia la dialog. Deschidere mai mare decât premierul României care vă invită la dialog, eu cred că am demonstrat buna credinţă”, a afirmat Rareş Hopincă.

Întâlnirea de vineri continuă dialogul început în cursul zilei de ieri de reprezentanţi ai Cancelariei Prim-Ministrului şi cei ai transportatorilor, în care au fost analizate problemele semnalate în domeniul transporturilor şi soluţiile aplicabile de răspuns, mai arată comunicatul de presă al Guvernului.

Zeci de camioane, autovehicule ale unor firme de transport, dar şi utilaje agricole participă, vineri, pentru a treia zi consecutiv, la un protest care are loc pe şoseaua de centură a Capitalei, dar şi în mai multe judeţe. Surse din rândul organizaţiilor patronale ale transportatorilor au declarat pentru News.ro că săptămâna viitoare vor să solicite autorizarea unui protest în Piaţa Victoriei. Şi reprezentanţii fermierilor vor să protesteze cu utilaje agricole, în Piaţa Victoriei.

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...