Preot român: ”Cine nu se leapădă de pisică merge în Iad!”

Data:

Share post:

Preotul Matei Vulcănescu, stabilit în Marea Britanie, a lansat pe Facebook afirmații grave pentru deținătorii de pisici ca animale de cas: Veți merge în iad! Iată postarea unui preot român:

Un preot român sustine ori pisică ori Hristos! Nu se poate si Împărăția Cerurilor si pisică! Cine nu se leapădă de pisică merge în Iad! Animalul a ajuns să substituie omul! Animalele de casă sunt dumnezeii noștri!

Iată câteva din comentariile utilizatorilor:

– Sunt făpturi care au nevoie de dragostea noastră, dacă putem să le-o oferim, care ar fi impedimentul? Totul este să păstrăm un echilibru.

– Din păcate așa este. Au ajuns să dea pe o conserva cu somon la mâță cât pe un kilogram de carne pentru niste copii amărâți. Spune-le ceva, că sar că arși. Unii dorm cu ei în pat. Alții le pun hăinuțe la 15 grade afară. Și vorbim de ortodocși practicanți nu de atei.

– Un mesaj de la pacatoasa de mine: Eat my pussy!!!

– Cine a ajuns la această concluzie este un om slab, un om traumatizat și lipsit de Duhul lui Dumnezeu. Animalele pot fi credincioase omului, dar nu pot iubi pe om, neprimind capacitatea aceasta. Ele se pot atașa de om. Se observă o societate necreștină, idolatră.

– Mărturisesc public ca am pisică. Sunt bătrână, singură și pisica este singura ființă cu care îmi impart singurătatea. Asta nu ma împiedică să mă rog, să merg la biserica și chiar în pelerinaje . Îl iubesc pe Dumnezeu, dar și pe pisică o iubesc, pe fiecare altfel.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...