Preot român: ”Cine nu se leapădă de pisică merge în Iad!”

Data:

Share post:

Preotul Matei Vulcănescu, stabilit în Marea Britanie, a lansat pe Facebook afirmații grave pentru deținătorii de pisici ca animale de cas: Veți merge în iad! Iată postarea unui preot român:

Un preot român sustine ori pisică ori Hristos! Nu se poate si Împărăția Cerurilor si pisică! Cine nu se leapădă de pisică merge în Iad! Animalul a ajuns să substituie omul! Animalele de casă sunt dumnezeii noștri!

Iată câteva din comentariile utilizatorilor:

– Sunt făpturi care au nevoie de dragostea noastră, dacă putem să le-o oferim, care ar fi impedimentul? Totul este să păstrăm un echilibru.

– Din păcate așa este. Au ajuns să dea pe o conserva cu somon la mâță cât pe un kilogram de carne pentru niste copii amărâți. Spune-le ceva, că sar că arși. Unii dorm cu ei în pat. Alții le pun hăinuțe la 15 grade afară. Și vorbim de ortodocși practicanți nu de atei.

– Un mesaj de la pacatoasa de mine: Eat my pussy!!!

– Cine a ajuns la această concluzie este un om slab, un om traumatizat și lipsit de Duhul lui Dumnezeu. Animalele pot fi credincioase omului, dar nu pot iubi pe om, neprimind capacitatea aceasta. Ele se pot atașa de om. Se observă o societate necreștină, idolatră.

– Mărturisesc public ca am pisică. Sunt bătrână, singură și pisica este singura ființă cu care îmi impart singurătatea. Asta nu ma împiedică să mă rog, să merg la biserica și chiar în pelerinaje . Îl iubesc pe Dumnezeu, dar și pe pisică o iubesc, pe fiecare altfel.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...