Primar din Teleorman reţinut după ce ar fi agresat sexual o adolescentă. Victima era dintr-un centru de plasament

Data:

Share post:

Situaţie şocantă într-o comună din Teleorman. Un primar, în vârstă de 63 de ani, a fost reţinut, pentru 24 de ore, după ce a fost acuzat că ar fi agresat sexual o copilă de 17 ani. Victima era dintr-un centru de plasament din Bucureşti.

Potrivit Poliției Capitalei, poliţiştii de la Secția 21, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 6, au pus în executare două mandate de percheziție la o adresă de domiciliu, precum și la sediul unei instituții din județul Teleorman, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru infracțiunea de agresiune sexuală.

Poliția Capitalei a transmis printr-un comunicat de presă că, în 6 septembrie Secția 21 a fost sesizată că în 21 august o fată în vârstă de 17 ani dintr-un centru de plasament din Sectorul 6, ar fi fost agresată sexual de un bărbat. „În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat în vârstă de 63 de ani din județul Teleorman”, mai spune Poliția Capitalei, precizând că bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Conform unor surse judiciare, bărbatul reținut este primarul comunei Botoroaga din județul Teleorman, care este în funcție de peste 20 de ani. Surse judiciare citate de Agerpres spun că primarul ar fi comis fapta chiar în sediul Primăriei, care era închisă la acel moment.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...