Primar din Teleorman reţinut după ce ar fi agresat sexual o adolescentă. Victima era dintr-un centru de plasament

Data:

Share post:

Situaţie şocantă într-o comună din Teleorman. Un primar, în vârstă de 63 de ani, a fost reţinut, pentru 24 de ore, după ce a fost acuzat că ar fi agresat sexual o copilă de 17 ani. Victima era dintr-un centru de plasament din Bucureşti.

Potrivit Poliției Capitalei, poliţiştii de la Secția 21, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 6, au pus în executare două mandate de percheziție la o adresă de domiciliu, precum și la sediul unei instituții din județul Teleorman, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru infracțiunea de agresiune sexuală.

Poliția Capitalei a transmis printr-un comunicat de presă că, în 6 septembrie Secția 21 a fost sesizată că în 21 august o fată în vârstă de 17 ani dintr-un centru de plasament din Sectorul 6, ar fi fost agresată sexual de un bărbat. „În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat în vârstă de 63 de ani din județul Teleorman”, mai spune Poliția Capitalei, precizând că bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Conform unor surse judiciare, bărbatul reținut este primarul comunei Botoroaga din județul Teleorman, care este în funcție de peste 20 de ani. Surse judiciare citate de Agerpres spun că primarul ar fi comis fapta chiar în sediul Primăriei, care era închisă la acel moment.

Articole similare

Simona Halep, lovitură financiară uriașă, în ciuda suspendării

Deși Simona Halep este suspendată pentru patru ani din tenis pentru dopaj, fosta campioană a României nu o...

Piedone va candida la Primăria Capitalei. Un scenariu care le dă fiori lui Nicușor Dan și Gabriela Firea

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a spus că se teme doar de „candidatul PSD, indiferent cine este el, pentru...

De Mezzo vrea competiţie internă pentru desemnarea candidatului la Slatina: În 2016, Marius Bălaşa a luat aproape 3.000 de voturi peste partid

Preşedintele interimar al PNL Slatina, Mario De Mezzo, a declarat în cadrul celei mai recente conferinţe de presă...

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...