Primar reţinut după ce s-a folosit de angajaţii şi banii primăriei în interes personal

Data:

Share post:

Primarul comunei Gura Teghi din judeţul Buzău, Gheorghe Micleru, a fost reţinut, împreună cu alte persoane, într-un dosar în care sunt vizate mai multe infracţiuni între care fals intelectual şi delapidare.

Reţinerea a avut loc în urma unor percheziţii care s-au desfăşurat joi atât la sediul Primăriei, cât şi la locuinţa primarului şi la o pensiune pe care o deţine.
Conform unor surse apropiate anchetei, primarul din Gura Teghii ar fi folosit la muncă în interes personal mai mulţi angajaţi din Primărie, o altă faptă pentru care ar fi cercetat fiind legată de achiziţionarea unei centrale termice din bani publici pe care şi-ar fi instalat-o la pensiunea pe care o deţine.
Atât Micleru, cât şi alţi suspecţi au fost reţinuţi joi seară pentru 24 de ore, urmând ca vineri instanţa să decidă dacă se impune arestarea lor preventivă sau va fi dispusă o altă măsură.
Gheorghe Micleru a fost ales primar al comunei Gura Teghii în 2020 din partea PMP, fiind unul dintre cei 5 primari ai formaţiunii condusă la acea vreme de Adrian Mocanu, actual preşedinte al PNL BUzău.
Primarul Gheorghe Micleru nu este pentru prima datăîn faţa anchetatorilor. El a mai fost condamnat în trecut într-un dosar de proxenetism.

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...