Primăria a semnat contractul pentru reabilitarea străzii Oituz din Slatina

Data:

Share post:

Primăria Slatina a semnat contractul de execuţie pentru reabilitarea străzii Oituz, iar după ce Compania de Apă Olt va finaliza lucrările de înlocuire a unei conducte de aducţiune, vor demara lucrările la carosabil.

Anunţul a fost făcut de viceprimarul Slatinei, Alexandru Berechet, în cadrul cele mai recente ediţii a emisiunii „Reporter 24”.

„În momentul de faţă, strada este închisă pe un sens de circulaţie. Compania de Apă, prin investiţiile sale lucrează deja la schimbarea conductelor. Durează în jur de două luni, iar Primăria Slatina, prin DASIP, a semnat contractul pentru reabilitarea străzii. În momentul în care Compania de Apă îşi finalizează investiţia în zona respectivă, noi deja vom aveam autorizaţia de construire şi avizele necesare. Contractul este semnat, iar noi vom veni cu reabilitarea carosabilului”, a explicat vice-edilul.

Primăria Slatina are în implementare un proiect multianual de investiţii pentru reabilitarea tronsonului de străzi Constantin Brâncoveanu-Oituz-Piteşti. Toată investiția depășește 35 de milioane de lei, fondurile fiind alocate din bugetul local.

Dacă lucrările pe Constantin Brâncoveanu şi Piteşti sunt aproape gata, la Oituz s-a aşteptat finalizarea investiţiilor derulate de Compania de Apă.

Autoritățile au inclus în proiect lucrări ample de modernizare, care presupun refacerea totală a carosabilului, dar și consolidarea zidului de sprijin al străzii Oituz și pasarele pietonale.

 

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...