Primăria a semnat contractul pentru reabilitarea străzii Oituz din Slatina

Data:

Share post:

Primăria Slatina a semnat contractul de execuţie pentru reabilitarea străzii Oituz, iar după ce Compania de Apă Olt va finaliza lucrările de înlocuire a unei conducte de aducţiune, vor demara lucrările la carosabil.

Anunţul a fost făcut de viceprimarul Slatinei, Alexandru Berechet, în cadrul cele mai recente ediţii a emisiunii „Reporter 24”.

„În momentul de faţă, strada este închisă pe un sens de circulaţie. Compania de Apă, prin investiţiile sale lucrează deja la schimbarea conductelor. Durează în jur de două luni, iar Primăria Slatina, prin DASIP, a semnat contractul pentru reabilitarea străzii. În momentul în care Compania de Apă îşi finalizează investiţia în zona respectivă, noi deja vom aveam autorizaţia de construire şi avizele necesare. Contractul este semnat, iar noi vom veni cu reabilitarea carosabilului”, a explicat vice-edilul.

Primăria Slatina are în implementare un proiect multianual de investiţii pentru reabilitarea tronsonului de străzi Constantin Brâncoveanu-Oituz-Piteşti. Toată investiția depășește 35 de milioane de lei, fondurile fiind alocate din bugetul local.

Dacă lucrările pe Constantin Brâncoveanu şi Piteşti sunt aproape gata, la Oituz s-a aşteptat finalizarea investiţiilor derulate de Compania de Apă.

Autoritățile au inclus în proiect lucrări ample de modernizare, care presupun refacerea totală a carosabilului, dar și consolidarea zidului de sprijin al străzii Oituz și pasarele pietonale.

 

Articole similare

Bărbat găsit mort într-un canal, la Piteşti. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a avut parte de o moarte cumplită la Piteşti. Trupul...

Încă un pas făcut pentru Tronsonul 1 din drumul expres Craiova-Piteşti. Contractul de finalizare a lucrărilor a fost postat pe SEAP

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat astăzi că a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare...

Daune pentru un pacient îmbolnăvit în spital. A primit 150.000 de euro

Spitalul Județean Neamț a fost obligat să plătească despăgubiri de 150.000 de euro unui fost pacient care s-ar...

România trece la ora de vară în weekend

România va trece în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora oficială de vară. Ceasurile vor fi date...