Primăria Caracal reabilitează blocurile din oraş. Când va fi lansată licitaţia

Data:

Share post:

Proiectele Primăriei Caracal ce vizează eficientizarea energetică a clădirilor au fost aprobate, transmite primarul Ion Doldurea.

Municipalitatea începe procedurile pentru selecția operatorilor care vor demara lucrările la reabilitarea termică a blocurilor și instituțiilor administrative pentru care s-a obținut finanțare urmare a proiectelor pe care le-a depus anul trecut”.

„Au fost mai multe proiecte pentru creşterea eficienţei energetice pentru diverse clădiri. În primul rând, pentru clădirile multietajate, gen blocuri. Acel proiect, aşa cum ştim, a fost demult aprobat. Din 15 februarie, începe licitaţia pentru adjudecarea proiectului tehnic şi a execuţiei”, a declarat Doldurea.

La aproape 1,5 milioane de euro se ridică investiţia pentru reabilitarea Școlii Generale „Gheorghe Magheru”.

„Dar, am avut surpriza ca, săptămâna aceasta, să primim şi confirmarea pentru Proiectul „Creşterea eficienţei energetice pentru clădirea Şcolii Generale Gheorghe Magheru”. Este un proiect în valoare de 1.448.000 euro. După ce facem DALI-ul, asta înseamnă două luni, în toamnă va începe proiectul efectiv, partea de excuţie. El vine la pachet cu creşterea eficienţei energetice pentru clădirea ITL şi a creşei din strada Doctor Marinescu”, a mai explicat edilul.

Articole similare

Bărbat găsit mort într-un canal, la Piteşti. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a avut parte de o moarte cumplită la Piteşti. Trupul...

Încă un pas făcut pentru Tronsonul 1 din drumul expres Craiova-Piteşti. Contractul de finalizare a lucrărilor a fost postat pe SEAP

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat astăzi că a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare...

Daune pentru un pacient îmbolnăvit în spital. A primit 150.000 de euro

Spitalul Județean Neamț a fost obligat să plătească despăgubiri de 150.000 de euro unui fost pacient care s-ar...

România trece la ora de vară în weekend

România va trece în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora oficială de vară. Ceasurile vor fi date...