Primăria Caracal reabilitează blocurile din oraş. Când va fi lansată licitaţia

Data:

Share post:

Proiectele Primăriei Caracal ce vizează eficientizarea energetică a clădirilor au fost aprobate, transmite primarul Ion Doldurea.

Municipalitatea începe procedurile pentru selecția operatorilor care vor demara lucrările la reabilitarea termică a blocurilor și instituțiilor administrative pentru care s-a obținut finanțare urmare a proiectelor pe care le-a depus anul trecut”.

„Au fost mai multe proiecte pentru creşterea eficienţei energetice pentru diverse clădiri. În primul rând, pentru clădirile multietajate, gen blocuri. Acel proiect, aşa cum ştim, a fost demult aprobat. Din 15 februarie, începe licitaţia pentru adjudecarea proiectului tehnic şi a execuţiei”, a declarat Doldurea.

La aproape 1,5 milioane de euro se ridică investiţia pentru reabilitarea Școlii Generale „Gheorghe Magheru”.

„Dar, am avut surpriza ca, săptămâna aceasta, să primim şi confirmarea pentru Proiectul „Creşterea eficienţei energetice pentru clădirea Şcolii Generale Gheorghe Magheru”. Este un proiect în valoare de 1.448.000 euro. După ce facem DALI-ul, asta înseamnă două luni, în toamnă va începe proiectul efectiv, partea de excuţie. El vine la pachet cu creşterea eficienţei energetice pentru clădirea ITL şi a creşei din strada Doctor Marinescu”, a mai explicat edilul.

Articole similare

Femeie ucisă de propriul fiu. Acesta ar fi consumator de droguri

O femeie de 54 de ani din judeţul Mehedinţi a fost ucisă de propriul fiu, care ar fi...

Flori oferite doamnelor şi domnişoarelor din Slatina de social-democraţii olteni (FOTO)

Social-democraţii olteni au păstrat tradiţia şi vineri, cu ocazia Zilei de 1 Martie, când au oferit flori doamnelor...

Nicușor Dan e, oficial, candidatul Forței Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureștiului

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a fost oficial desemnat sâmbătă drept candidat al formațiunii Forța Dreptei pentru...

Ludovic Orban: România este confruntată din nou, după 34 de ani, cu un proiect anti-democratic / Ciucă şi Ciolacu, “mai proşti decât prevede legea”

Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a criticat, sâmbătă, actuala guvernare care a modificat legislaţia pentru a...