Primăria Scornicești obține finanțare pentru panouri fotovoltaice. Vor fi acoperite şi cheltuielile cu iluminatul public

Data:

Share post:

Primăria Scorniceşti a reuşit să obţină finanţare pentru un proiect care vizează amplasarea pe sediul propriu de panouri fotovoltaice.

Primarul Daniel Tudor a declarat, în cadrul emisiunii „Reporter 24”, că energia electrică produsă va acoperi consturile administraţiei locale cu iluminatul public.

„Am prins un proiect privind instalarea de panouri fotovoltaice pe sediul primăriei. Cu ce producem cu aceste panouri vom putea să acoperim consumul iluminatului public, un lucru extraordinar pentru noi. Nu este o cheltuială deloc mică pe care vom reuşi să o acoperim în acest fel, iar cu banii pe care o să-i economisim, bineînţeles că vom putea face altceva pentru localitate”, a declarat edilul.

Tudor a adăugat că întreaga sumă pentru această investiţie este nerambursabilă.

„Finanțarea vine prin Fondul de Mediu, undeva la 100 mii lei, zero confinanţare. Rezolvăm o cheltuială, fără ca noi să avem vreo cheltuială. Nu avem nici măcar cofinanţare la acest proiect”, a conchis Daniel Tudor.

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...