Primăria Slatina a început elaborarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană 2021‐2027. Slătinenii, chemaţi să vină cu propuneri

Data:

Share post:

Municipalitatea a lansat, pe pagina oficială de Facebook, un chestionar în vederea elaborării Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană 2021‐2027 a Municipiului Slatina.

Potrivit unui comunicat, documentul strategic are rolul de a reflecta viziunea, obiectivele strategice și direcțiile sectoriale de dezvoltare ale municipiului, prin implicarea factorilor de decizie, a oamenilor de afaceri și populației din municipiu, pentru stabilirea unui consens în ceea ce privește viitorul municipiului Slatina, precum și pentru a stabili prioritățile și criteriile pentru absorbția de fonduri comunitare alocate pentru perioada de programare 2021-2027.

În vederea realizării unei strategii de dezvoltare durabilă care să reflecte nevoile și gradul de mulțumire al cetățenilor municipiului privind condițiile existente, precum și prioritățile de dezvoltare viitoare, slătinenii sunt rugaţi să sprijinie administraţia locală în identificarea acestora prin completarea următorului chestionar:

https://forms.gle/LoJaaHuKCV8QdAU76

„Completând acest chestionar de 7-10 minute ne veți ajuta să colectam cele mai valoroase informații pentru redactarea Strategiei de Dezvoltare Urbană a Municipiului Slatina”, transmit reprezentanţii Primăriei.

Articole similare

Trei motociclete implicate într-un accident rutier, în Vâlcea. Trei persoane la spital

O coliziune între trei motociclete s-a produs, marţi seara, pe drumul judeţean DJ 677D, în oraşul vâlcean Drăgăşani,...

Flori Roibu, în vârstă de 12 ani, căutată de poliţie după ce n-a mai venit acasă (UPDATE)

UPDATE: În urma căutărilor, minora a fost identificată de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, între localitățile Stolnici...

Cutremur de peste 5 grade pe Scara Richter în România

Un cutremur cu magnitudinea locală 5,2 grade pe Scara Richter s-a produs, marţi seara, în judeţul Arad, la...

Evaziunea fiscală din „păcănele” s-ar ridica la 90 milioane de euro pe an

90 de milioane de euro care ar fi trebuit să meargă la stat, sub formă de taxe, ajung...