Primele declaraţii ale tânărului călcat cu maşina pe stradă, în Slatina

Data:

Share post:

Tânărul călcat intenționat cu mașina la Slatina, în urmă cu câteva zile, a făcut primele mărturisiri de pe patul de spital, acolo unde va sta internat aproape patru luni.

„Am văzut imaginile. Moarte curată! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt în viaţă”, sunt primele cuvinte ale lui Cătălin, de pe patul de spital.

Tânărul, care are picioarele fracturate, bazinul fisurat, un umăr dislocat şi alte multe leziuni, a explicat într-un interviu la Antena 3, cum s-a întâmplat acest incident terifiant.

„Înainte de accident eu am plecat cu verişorul spre locuinţa lui să-mi duc duba la el acasă, pentru că nu aveam unde s-o parchez la mine. Am alimentat la benzinărie, iar după am plecat spre locuinţa lui, respectiv Satul nou.  În timp ce ne deplasam, acest băiat, Robert, a băgat maşina între noi.

L-am văzut, verişorul meu a tras pe dreapta din câte se vede şi pe camere, iar eu ştiind că am nişte conflicte puţin mai vechi cu această persoană, am intenţionat să-l opresc, să stau de vorbă cu el pentru că tot îmi trimitea ameninţări, tot punea lume plătită să vină să mă bată, să mă desfigureze”, spune Cătălin.

Tânărul mai povestește că s-a dat jos din mașină ca să discute cu agresorul, dar acesta din urmă, fără să stea pe gânduri, l-a călcat cu autoturismul.

Când m-am dat jos, omul nici mai mult nici mai puţin, s-a urcat cu maşina peste mine (…)

În timpul ăla simţeam că mi se scurge viaţa puţin câte puţin, puţin câte puţin. Deja stăteam şi mă gândeam că dacă această persoană înainta puţin cu spatele îmi zdrobea capul de bordură, deoarece capul meu era sub roata maşinii”, a mai mărturisit Cătălin la Antena 3.

Cătălin a fost lovit intenționat cu mașina, după o șicanare în trafic! Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 30 decembrie 2023, în municipiul Slatina, în zona catedralei vechi.

Se pare că doi șoferi ar fi avut o altercație în trafic, iar șicanarea de la volan a fost urmată de o confruntare directă. Potrivit martorilor, un bărbat ar fi vrut să îi ceară socoteală unui alt șofer și s-a trezit că este lovit cu mașina.

Cei doi șoferi care s-au șicanat ar fi oprit în zona respectivă, iar unul dintre ei a coborât să-i ceară socoteală celuilalt. În acel moment, șoferul rămas la volanul mașinii sale a pornit mașina, rănindu-l pe bărbatul care se poziționase în fața autoturismului.

sursa: gandul.ro

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...