Principalul suspect în cazul crimei din Berceni recunoaşte fapte. Ce a declarat acesta

Data:

Share post:

Marcel Şerbuc, principalul suspect în cazul crimei din Berceni unde o fată de 12 ani a fost ucisă şi ascunsă în lada unei canapele, a recunoscut crima. „Marcel Şerbuc a recunoscut crimă. A detaliat că fata (Ana Maria) l-a lovit, iar acesta a ripostat, a lovit-o peste faţă apoi s-a dezechilibrat şi s-a lovit de cadă”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Bărbatul spună că după ce fata a început să sângereze s-a speriat. „Din lovitura suferită aceasta a început să sângereze pe gură iar el s-a “speriat” a luat un şiret şi a stragulat-o. A curăţat casa apoi a pus cadavrul în saci şi l-a pus sub pat. A luat apoi bijuteriile fetei şi le-a amanentat. În opinia mea Marcel Serbuc minte şi încearcă să scape cu LCM şi nu omor.
Audierea este în desfăşurare”, a mai spus avocatul.

Audiat pentru prima dată

Bărbatul a fost audiat astăzi pentru prima dată de la comiterea faptelor. 

Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat, în luna iunie, că, în cadrul unei operaţiuni ENFAST, a fost depistat în Ţările de Jos un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internaţional pentru omor. Surse judiciare au precizat atunci că ar fi vorba despre Ilie-Marcel Şerbuc – concubinul mamei fetei de 12 ani, care a fost găsită decedată în lada unei canapele dintr-un apartament din capitală.

Ulterior judecătorii din Olanda au decis să-l extrădeze în România. Acesta s-a prezentat în fața judecătorilor în data de 2 august, iar săptămâna trecută a primit decizia definitivă.

Copilă ascunsă în lada unei canapele

La data de 3 iunie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie. Tot pe 3 iunie, sacul din plastic a fost transportat la INML, unde a fost desfăcut, constatându-se că „în interior se afla cadavrul unei persoane de sex femeiesc, aflat în stare de putrefacţie. Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă”.

Mama fetei de 12 ani a fost lăsată în libertate de procurori, după ce a fost audiată la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Tatăl biologic al fetei este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai. Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, într-un apartament din cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...