Profită de Black Friday de la FineStore și pregătește-te așa cum trebuie pentru Sărbători!

Data:

Share post:

Sezonul Sărbătorilor de iarnă bate la ușă, iar FineStore i-a luat-o înainte cu oferta de Black Friday. Peste 2.000 de produse din toate categoriile au acum prețuri reduse pentru ca tu să te poți pregăti pentru Sărbători fără să-ți destabilizezi complet bugetul.

Idei de cadouri de efect, de Black Friday la FineStore

Poate crezi că mai ai destul timp până la Crăciun și că nu e cazul să te grăbești cu cadourile. Greșit! E momentul potrivit să cumperi măcar o parte dintre ele: pe cele pentru adulți. Faci economie și de bani, și de timp, dacă iei de pe FineStore cadourile pentru acei membri ai familiei sau prieteni care știu să aprecieze o băutură de calitate. În plus, ca un soi de bonus, primești și șansa de a vă bucura împreună de băuturile fine pe care le-ai ales pentru ei la prețuri bune!

Ce băuturi se pretează a fi oferite în dar de Sărbători? Pentru o femeie cu gusturi fine poți opta pentru un lichior Mozart deosebit, ori chiar pentru un pachet cu un mix de arome sau pentru unul care vine însoțit și de un pahar special pentru lichior. Cei peste 150 de ani de experiență în industrie ce stau în spatele gustului desăvârșit fac din această băutură un cadou pur și simplu delicios, cu care nu ai cum să dai greș.

Un bărbat care știe că o băutură nu se dă pur și simplu pe gât va aprecia, cu siguranță, o băutură cu o istorie deosebită, precum rom A.H. Riise, spre exemplu. De proveniență neobișnuită – Danemarca – și cu o poveste aparte, această băutură a fost, la început, medicament. Albert Heinrich Riise, mutat în insula St. Thomas din Caraibe, fostă colonie daneză, în 1838, a fost numit farmacist oficial și a primit dreptul de a produce bitter şi rom în scopuri curative. Ei bine, localnicii au fost atât de  plăcut impresionați de savoarea acestor medicamente, încât după scurt timp producția în scop recreativ a crescut vertiginos. Rețetele originale se păstrează și azi și au suferit îmbunătățiri, însă gustul AH Riise este, în continuare, un simbol al excelenței.

Cele mai bune băuturi pentru mesele festive

La FineStore găsești și o largă varietate de băuturi pentru mesele festive de Sărbători. De la băuturi tradiționale românești și nu numai, până la vinuri alese și spumant ori șampanie de calitate, ai de toate în oferta de Black Friday.

Rom Captain Morgan, vodka Absolut, coniac Hennessy, tequila Padre Azul, whisky Chivas Regal, Jagermeister, șampanie sau un lichior Sheridans – găsești de toate la super preț pe FineStore, până la sfârșitul lunii noiembrie. De ce Black Friday ține toată luna noiembrie? Pentru că o singură zi ar fi fost, cel mai probabil, insuficientă pentru a alege dintre atâtea branduri și băuturi alcoolice de calitate.

Oferta de Black Friday este valabilă atât online, cât și în magazinul fizic din Băneasa (Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, București); la comenzile online, transportul se face rapid oriunde în țară, iar la sume ce depășesc 199 de lei livrarea este gratuită.

Reducerile sunt consistente și stocurile limitate, așa că profită chiar azi de oferta de Black Friday de la FineStore!

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...