Proprietar lăsat fără casă după ce a închiriat-o. A ajuns să locuiască într-o dubă

Data:

Share post:

Un bărbat din Washington, care și-a închiriat casa pentru a-și plăti cursurile de pilotaj, spune că acum locuiește într-o dubă, deoarece nu își poate evacua chiriașul care îi datorează aproape 50.000 de dolari.

Potrivit Business Insider, Roth, un ucenic de mecanic de avioane care și-a cumpărat locuința din Seattle în 2016, a spus că și-a închiriat întreaga casă pentru a câștiga bani în plus. În luna martie a acestui an, chiriașul lui Roth, Kareem Hunter, s-a mutat în casă, iar Roth s-a mutat într-un apartament. Ei s-au înțeles pentru o chirie lunară de 4.300 de dolari, conform documentelor depuse de Roth în instanță. După ce a plătit doar o parte din chiria pe o lună, Roth spune că Hunter nu i-a mai dat niciun ban.

Proprietarul a încercat să negociere un plan de eșalonare a chiriei, dar Hunter tot nu i-a dat banii datorații. În schimb, a început să subînchirieze camere de pe proprietate prin Airbnb, în timp ce Roth trebuie să plătească utilităţile. Din cauza facturilor la utilități, a costurilor cu avocatul și a impozitelor pe proprietate, Roth a spus că nu își mai permite apartamentul pe care îl închiria, astfel că s-a mutat în duba lui.

Pe de altă parte, Hunter a declarat pentru Insider că Roth a refuzat să accepte plata chiriei restante și că acesta a intenționat de la început să-l ducă în fața instanței pentru a colecta „asigurarea de evacuare”. Hunter mai spune că Roth i-a cerut să-i plătească 40.000 de dolari pentru a-i permite să rupă contractul de închiriere.

Conform corespondenței dintre cei doi incluse în dosarul din instanță, avocatul lui Roth și Hunter au încercat să negocieze un plan de plată, dar nu au putut ajunge la un acord.

Cei doi au ajuns în instanță, dar audierile vor avea loc abia anul viitor, în martie, după ce expiră contractul de închiriere al lui Hunter.

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...