Protest pe clădirea Ministerului Sănătăţii împotriva vaccinării (VIDEO)

Data:

Share post:

„Stegarul dac” s-a suit pe cladirea Ministerului Sănătăţii. Cunoscut pentru participarea regulată la diferite proteste, Cezar Cătălin Avrămuță s-a suit pe clădirea Ministerului.

În imaginile distribuite de acesta de la protest, se poate vedea cum protestatarul încearcă să intre peste ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. De pe geam.

Ministrul Alexandru Rafila spune că protestul este fructul unei dezinformări a populaţiei din partea partidului AUR. „În fața ministerului se desfășoară o demonstrație a unui partid politic. Cred că este o greșeală majoră care afectează interesul național și interesul populației acestei țări de a politiza un subiect atât de bine cunoscut de către toată lumea și care a făcut în așa fel încât foarte multe generații de oameni să beneficieze de vaccinare și de prevenire a bolilor infecțioase”, a transmis ministrul Rafila.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...