Răfuială ca în Vestul Sălbatic între doi tineri din Gorj. De la ce a pornit totul

Data:

Share post:

Poliţiştii gorjeni au deschis o anchetă după o răfuială în toată regula între doi şoferi. Incidentul a avut loc miercuri, 26 ulie. 

Cel care a anunţat despre răfuială a fost chiar cel care ulterior a devenit agresor. Tânărul, de 24 de ani, a sesizat prin apel de urgență Poliția Municipiului Târgu Jiu, despre faptul că în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie 1918, a fost amenințat cu un pistol de un alt participant la trafic.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că în jurul orei 17:30, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan în trafic, un tânăr de 24 de ani, din localitatea componentă Romanești, ar fi fost amenințat cu un pistol de tip airsoft, de un alt tânăr, de 25 de ani, din comuna Bălești.

Totodată, pentru a nu rămâne mai prejos, tânărul de 24 de ani, împreună cu fratele său, de 35 de ani, l-ar fi agresat fizic pe tânărul de 25 de ani.

Polițiștii au identificat pistolul, stabilind că este vorba despre o armă neletală, care nu se supune autorizării, fiind ridicat în vederea continuării cercetărilor.

„A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe”, au preczat reprezentanţii IPJ Gorj.

Articole similare

Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre ele

Prezentul este marcat de două mari războaie, care ar putea duce la un conflict de amploare în lume....

Luptă strânsă la Primăria Sectorului 1. Armand, Tuță și Tudorache, în fruntea sondajelor

După prima săptămână a campaniei electorale, competiția pentru Primăria Sectorului 1 este extrem de intensă, cu trei candidați...

Orban a venit la Târgu-Jiu. Forța Dreptei Gorj are un nou lider

Robert Ștefan Chițu, medic epidemiolog, este noul președinte al partidului  Forța Dreptei Gorj, luându-i locul consilierului județean Gheorghe...

Regi ai romilor luaţi în vizor de Garda de Mediu. Topeau plumb în curte

Două imobile ale autointitulaților regi ai romilor Dorin și Daniel Cioabă au fost controlate de comisarii Gărzii de...