RAR: 20.000 de cărți de identitate ale vehiculului, eliberate fermierilor. Laboratoarele mobile funcționează foarte bine

Data:

Share post:

Registrul Auto Român (RAR) anunță, vineri, că a eliberat fermierilor, pentru utilaje, 20.000 de cărți de identitate ale vehiculului. Cele mai multe au fost eliberate în urma deplasării în teren a laboratoarelor mobile pentru certificarea autenticițății.

Această variantă a fost lansată în urmă cu doi ani și are ca obiectiv sprijinirea fermierilor, anunță reprezentanții RAR.

CITEȘTE ȘI: Ninsori și viscol în mai bine de jumătate de țară în acest sfârșit de săptămână. Oltenia este vizată de avertizările meteorologilor

„În urmă cu doi ani am demarat campania <Venim noi la voi!>, gândită inițial ca un proiect-pilot în sprijinul fermierilor care au nevoie de CIV sau ITP la domiciliu pentru tractoarele și utilajele agricole pe care le dețin. Astăzi putem număra 20.000 de cărți de identitate ale vehiculului eliberate în mare parte în urma deplasării în teren a laboratoarelor mobile pentru certificarea autenticițății”, transmite, vineri, RAR.

RAR reamintește fermierilor care se pregătesc pentru o nouă campanie agricolă că pot solicita deplasarea specialiștilor RAR la domiciliu sau în locul unde sunt garate utilajele, prin contactarea șefilor reprezentanțelor județene.

Articole similare

Procesul lui Vlad Pascu: Judecătoarea a întrebat dacă tânărul mort în accident este în sală (VIDEO)

Magistratul din Mangalia care judecă accidentul din 2 Mai în care Vlad Pascu a ucis doi adolescenți a...

Produs alimentar retras de urgenţă din magazine din cauza conţinutului periculos

Un sortiment de biscuiţi vânduţi în hipermarketurile Lidl a fost retras de urgenţă de pe rafturi. Compania a...

GRAV accident rutier pe Valea Oltului, în Vâlcea. Intervine elicopterul SMURD

Traficul rutier este blocat total pe drumul naţional DN7, în localitatea Câineni, din judeţul Vâlcea, din cauza unui...

Bebeluş mort în drum spre spital. Familia spune că avea simptome de viroză

Un bebeluş, în vârstă de doar şase luni şi-a pierdut viaţa în ambulanță, în drum spre spital. Familia fetiței...