Rareş Bogdan după ce a făcut baie de mulţime cu un ceas de 30 de mii de euro: „Îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu”

Data:

Share post:

Europarlamentarul Rareș Bogdan a vorbit, ieri, despre gestul său de a purta un ceas de 30.000 de euro la o baie de mulţime în piaţa din Șimleu Silvaniei, unde a mers vineri împreună cu liderii PNL.

Politicianul a spus că îşi permite să poarte ce ceasuri și ce costume vrea: „Uite, acum am altul, mai ieftin e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000”.

„Eu sunt un om asumat, de asta îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu şi costumele, eu nu mă duc în salopetă şi nu-mi pun ceas pobeda să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu. Port ce vreau eu şi cum vreau eu, pentru că am lucrat în mediul privat şi pentru că îmi permit să fac asta”, a afirmat Rareş Bogdan, citat de News.ro.

Întrebat dacă este moral acest gest, Rareş Bogdan a spus: „Doamnă, e ceasul meu. Uite, acum am altul, mai ieftin, e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000. Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000 de euro, am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă, ce vreţi să fac? Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong să-i placă lui Ciolacu, să mă îmbrac în ăla şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor? Lor le place pobeda, că ăla îl avea Stalin, nepoţii lui”.

Rareș Bogdan a purtat, vineri, un ceas Rolex Rolex Yacht-Master 40 în valoare de 30.000 de euro.

Ce avere declarată are Rareș Bogdan

În ultima sa declarație de avere, depusă în luna iunie, Rareș Bogdan a trecut un teren intravilan de 9.100 de metri pătrați la Alba Iulia, un altul de 2.349 de metri pătrați cumpărat în 2018 în Voluntari, un apartament de 100 de metri pătrați la Cluj-Napoca, despre care scrie că l-a dobândit prin donație de la Bogdan Florina, și o casă de 312 metri pătrați la Voluntari.

Rareș Bogdan și-a trecut în declarația de avere și tablouri în valoare de 200.000 de euro, ceasuri de 200.000 de euro, bijuterii de 150.000 de euro și argintărie de 15.000 de euro.

La capitolul venituri, el a trecut o indemnizație anuală de 108.900 de euro anual, 36.167,85 euro din decont de transport și diurnă, 54.925 de euro cheltuieli cabinet parlamentar. Venitul soției sale, consilier juridic la TRANSFEROVIAR GRUP, a fost de 132.000 de lei.

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...