Reabilitarea Pădurii Strehareți: un nou spațiu de recreere în aer liber pentru slătineni (FOTO)

Data:

Share post:

Municipalitatea anunţă finalizarea lucrărilor de reabilitare a zonei de promenadă şi petrecere a timpului liber de la Pădurea Strehareţi din Slatina.

Drumul principal a fost reabilitat, cu trasarea de piste pentru biciclete, iluminatul public a fost reintrodus în zonă, s-au construit locuri de joacă pentru copii dar şi spaţii de grătare.

„Vă anunțăm că reabilitarea pădurii Strehareți a fost finalizată cu succes! Printre îmbunătățirile aduse în această zonă se numără asfaltarea drumului principal, iluminatul public, crearea de piste pentru bicicliști, construirea unui loc de joacă pentru copii și reabilitarea completă a zonei grătarelor. Sperăm că aceste îmbunătățiri vor aduce slătinenilor mai multe oportunități pentru recreere în aer liber și o modalitate mai bună de a se bucura de frumusețea naturii noastre”, transmite municipalitatea.

Primul eveniment de amploare care va fi organizat la Pădurea Strehareţi este Slatina Forest Race, pe 21 mai.

Înscrierile la acest eveniment se încheie pe 19 mai.

Articole similare

UPDATE | Accident GRAV în județul Olt. Patru mașini implicate, o persoană încarcerată (FOTO)

UPDATE 2: Bilanț final: 12 persoane implicate, 9 persoane transportate la UPU Slatina, 3 persoane au fost monitorizate...

Emil Moţ a aprins iluminatul festiv şi a deschis Târgul de Crăciun al Slatinei. Mii de slătineni au fost prezenţi (FOTO&VIDEO)

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a dat vineri seară startul oficial al Sărbătorilor de Iarnă. Edilul a aprins iluminatul...

Un tânăr din Slatina s-a ales cu dosar penal după ce, băut fiind, a urcat la volanul unei maşini

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Slatina, este cercetat penal după ce, noaptea trecută, a...

Ziua Naţională. Sărbătoare cu aproape 3.000 oameni, la Slatina (FOTO)

Aproape 3.000 de persoane au participat, vineri dimineaţă, la evenimentele desfăşurate cu ocazia Zilei Naţionale a României, la...