Regele Charles vrea o împăcare cu fiul cel mic. Monarhul „i-ar primi cu bucurie înapoi” pe Harry și Meghan

Data:

Share post:

Timp de aproximativ trei ani, tensiunile dintre ducii de Sussex și Familia Regală Britanică au fost la cote înainte. După încoronarea regelui Charles, lucrurile par să se schimbe. Monarhul pare dispus să îi ierte pe prințul Harry și pe soția sa, Meghan Merkle, pentru toate neplăcerile provocate. Mai mult decât atât, i-ar primi bucuros înapoi în Marea Britanie.

Scandalul public din Familia Regală Britanică a început în 2020, când prințul prințul Harry și Meghan Markle au renunțat funcția de membru senior al familiei regale. De atunci, ambele părți au lansat diverse acuzații, iar ducele de Sussex a publicat și o carte cu memoriile sale.

Tensiunile dintre membrii Familiei Regal Britanice ar putea dispărea după încoronarea regelui Charles al III-lea. Monarhul pare dispus să își ierte fiul, potrivit spuselor expertului regal Richard Palmer. Acesta susține că regele „i-ar primi cu bucurie înapoi” dacă ar decide să se întoarcă în Marea Britanie.

Din 2020, ducii de Sussex au mers în Marea Britanie de câteva ori, pentru a participa la unele evenimente ale Familiei Regale. Ce mai recent a fost încoronarea regelui Charles, eveniment la care prințul Harry a participat singur, fără soția sa. Împreună au mers în Marea Britanie la funeraliile reginei Elisabeta.

Regele Charles vrea să îngroape securea războiului dintre prințul Harry și Familia Regală

Richard Palmer susține că nu s-a gândit niciodată la dorința monarhului de a reîntregi familia, însă a precizat că regele este dornic să repare rupturile care au interveni în familie. Cu toate acestea acestea, când fiul său mai mic a participat la ceremonia de încoronare, nu a discutat cu el.

„Nu am avut timp să mă gândesc la asta: El este destul de dornic să vindece această ruptură de familie, dar este evident că este foarte crudă și foarte vizibilă. În timp ce el este dornic să vindece această ruptură, nu și-a întâlnit fiul de ultimele două ori când a fost în Marea Britanie”, a precizat expertul regal pentru express.co.uk.

Ce dorință a avut regele Charles cu privire la participarea prințului Harry la încoronare
Ducele de Sussex a participat la ceremonia de încoronare a tatălui său organizată pe 6 mai singur, fără soția sa. În timpul ceremoniei, prințul Harry nu a interacționat deloc nici cu tatăl său și nici cu William, fratele mai mare. Cu toate acestea, se pare că regele a vorbit cu mezinul în seara dinaintea evenimentul și a avut o dorință specială.

S-a vorbit mult despre venirea Prințului Harry în Marea Britanie. Acesta a participat la încoronarea Regelui, dar nu a interacționat foarte mult cu fratele sau tatăl său. Harry a fost văzut la Westminster Abbey în compania verișoarelor sale, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie. Harry nu a stat mai mult de 28 de ore în Marea Britanie. În ciuda timpului scurt pe care l-a petrecut în țara natală, Harry ar fi apucat să aibă parte de o convorbire cu regele Charles, susțin apropiații Ducelui de Sussex. Se pare că monarhul ar fi vrut ca fiul său să facă parte din ceremonie.

„Cred că toți au intuit faptul că acesta va încerca să se întoarcă repede acasă. Cred că Regele și-ar fi dorit ca acesta să facă parte din ceremonia care a avut loc la Palatul Buckingham. Probabil că Majestatea Sa s-a întristat când a văzut că dorința sa nu poate fi îndeplinită. Însă probabil mulți au intuit decizia sa de a pleca înapoi în California”, a scris o sursă apropiată a Familiei Regale făcând referire la faptul că, în ziua încoronării regelui, fiul prințului Harry a împlinit șase ani.

Articole similare

Procesul lui Vlad Pascu: Judecătoarea a întrebat dacă tânărul mort în accident este în sală (VIDEO)

Magistratul din Mangalia care judecă accidentul din 2 Mai în care Vlad Pascu a ucis doi adolescenți a...

Produs alimentar retras de urgenţă din magazine din cauza conţinutului periculos

Un sortiment de biscuiţi vânduţi în hipermarketurile Lidl a fost retras de urgenţă de pe rafturi. Compania a...

GRAV accident rutier pe Valea Oltului, în Vâlcea. Intervine elicopterul SMURD

Traficul rutier este blocat total pe drumul naţional DN7, în localitatea Câineni, din judeţul Vâlcea, din cauza unui...

Bebeluş mort în drum spre spital. Familia spune că avea simptome de viroză

Un bebeluş, în vârstă de doar şase luni şi-a pierdut viaţa în ambulanță, în drum spre spital. Familia fetiței...