Revoltă în OFL Olt după schimbările de la ISJ. Şefa organizaţiei, o apropiată a deputatului Ştirbu, lăsată fără funcţie

Data:

Share post:

Preşedintele OFL Olt, Luminiţa Popescu, şi-a pierdut funcţia de conducere, luni, după ce mai mult de jumătate plus unu dintre membrele Biroului Judeţean al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) Olt şi-au depus demisiile, echivalând cu dizolvarea structurii.

Luminiţa Popescu este un apropiat al deputatului Gigel Ştirbu, care a declanşat o ofensivă pentru preluarea puterii în filială.

Ştirbu a reuşit să-şi impună apropiaţi în anumite funcţii de la nivelul judeţului, posturi ocupate de oamenii preşedintelui de filială, senatorul Liviu Voiculescu.

Mai întâi, prefectul Florin Homorean a fost schimbat cu Mario De Mezzo, iar săptămâna trecută inspectoarele şcolare generale Daniela Nicolescu şi Mihaela Torbă au fost înlocuite de Mariana Gheorghe şi Marius Bălaşa, membri ai PMP şi, respectiv, Pro România.

Preşedintele PNL Olt Liviu Voiculescu spune că femeile liberale s-au solidarizat faţă de colegele lor care au fost schimbate din funcţiile de la ISJ. El a adăugat că propunerea făcută conducerii centrale pentru conducerea OFL Olt este Daniela Nicolescu.

„Astăzi au fost înregistrate la sediul PNL Olt numeroase demisii ale membrelor din Biroul Județean al Organizației Femeilor Liberale Olt, însumând mai mult de jumătate plus unu din numărul membrelor. Motivația femeilor liberale a fost solidaritatea fată de colegele noastre Daniela Nicolescu și Mihaela Torbă, precum și o formă de protest față de înlocuirea dumnealor cu membri ai altor formațiuni politice, fără o consultare a BPJ OFL. În atare condiții, în conformitate cu art. 73 și art.76 din Regulamentul  OFL, biroul nu mai îndeplinește condițiile privind componența și nici nu se mai poate întruni statutar, reprezentând practic o dizolvare a acestuia. Vom înștiința Biroul Național al OFL despre acestă dizolvare de drept a biroului și vom propune nominalizarea în funcția de președinte interimar al OFL Olt, a doamnei Daniela Nicolescu, membru BEX OFL, în vederea organizării de noi alegeri”, a declarat Liviu Voiculescu.

Luminița Popescu este secretar de stat la Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...