S-a aflat adevărul despre Simona Halep! Relație interzisă cu antrenorul său

Data:

Share post:

Simona Halep nu a avut o perioadă prea bună după divorțul de Toni Iuruc, sportiva încă are mari dificultăți în carieră și pare că nu mai are timp și pentru viața personală. Însă, în această perioadă, presa a aflat cine a fost primul ei iubit, cunoscut la 18 ani.

Simona Halep a avut o relație cu antrenorul ei

Primul iubit al lui Simona Halep a fost chiar antrenorul cu care colabora la acea vreme. Știm deja că Halep este mereu discretă cu viața personală, dorind ca realizările profesionale să vorbească în locul ei. Înainte de fostul soț, Simona Halep și-a ținut relațiile departe de ochii curioșilor.

Acesta este și motivul pentru care puțini știu că tenismena a avut un iubit care i-a fost alături înainte de a deveni figura emblematică a tenisului românesc.

În perioada adolescenței, mai exact în jurul vârstei de 18 ani, constănțeanca a trăit o poveste de dragoste cu antrenorul cu care colabora pe atunci. Numele acestuia este Andrei Mlendea.

Relația a fost foarte scurtă, însă cei doi și-au mai oferit o șansă câțiva ani mai târziu. Tot atunci au ales să colaboreze și pe plan profesional, din nou, însă în 2013 au încheiat definitiv colaborarea.

Legătura dintre Simona Halep și Andrei Mlendea, dezvăluită de către primul antrenor al campioanei
Ioan Stan, primul ei antrenor, a și făcut o scurtă declarație pe acest subiect.

„Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu. Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul”, a precizat Stan.

Despre momentul concedierii, Mlendea a mărturisit, la un moment dat: „Modul în care m-a anunţat m-a mâhnit. Nu mă aşteptam să procedeze în felul acesta. Totul s-a făcut cu buna-ştiinţă a Virginiei Ruzici, managerul Simonei. Dânsa l-a preferat pe Marcu. Se cunosc de 30 de ani, era normal”.

Andrei Mlendea este în prezent căsătorit și are doi copii

Andrei Mledea este acum căsătorit și are doi copii, un băiat și o fată. Bărbatul activează în continuare în tenis, fiind considerat unul dintre cei mai talentați antrenori din tenisul românesc. Mlendea a fost cel care a pregătit-o și pe Jelena Jankovic, fost număr 1 mondial.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...