S-a anunțat revenirea Simonei Halep! Vestea cea mare a venit chiar acum: Va juca încă 2-3 ani

Data:

Share post:

Vestea momentului despre Simona Halep! Sportiva din Constanța ar putea reveni pe teren mai repede decât se aștepta. Una dintre colegele ei de breaslă a făcut anunțul.

Vestea momentului despre Simona Halep! S-a aflat când se va întoarce pe teren

Simona Halep nu a mai jucat de ceva timp și asta din cauză că a fost suspendată provizoriu din cauză că s-ar fi dopat. Testele arată că sportiva din Constanța a folosit substanța Roxadustat, substanță care se află pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping.

Cu toate acestea, sunt voci în tenisul din România și nu numai care o susțin pe fosta campioană mondială. Printre cei care cred că Simona Halep va reveni pe teren se află și Monica Niculescu, cea care la plecarea spre Australia a declarat că este sigură că fostul numărul 1 WTA va reveni pentru că este nevinovată.

„Sunt sigură că o să revină în curând, pentru că e nevinovată. Sper să o vedem cât mai repede! Când o văd pe teren? Sper că la Indian Wells și Miami. Eu cred că e nevinovată și se va rezolva. Va juca încă 2-3 ani, sunt sigură”, a declarat sportiva.

Simona Halep nu mai face parte din Top 10 WTA

Din cauza acuzațiilor de dopaj care i se aduc, Simona Halep nu a mai jucat în ultima perioadă, motiv pentru care a pierdut destul de multe puncte.

Astfel, sportiva din Constanța nu va mai face parte din Top 10 WTA la începutul acestui an. După începerea turneelor din Australia și Noua Zeelandă, Simona Halep s-a clasat pe locul 12 în WTA.

În funcție de rezultate obținute, clasamentul WTA Live se poate modifica, așa că sportiva româncă poate coborî și mai mult.

Irina Begu speră ca totul să se rezolve în favoarea Simonei Halep

Irina Begu este o altă tenismenă din România care o susține pe Simona Halep și care speră ca totul să se rezolve în favoarea fostului numărul 1 WTA.

În cadrul unui interviu pentru Pro Arena, Irina Begu a precizat că a vorbit cu Simona Halep și că i-a transmis un mesaj de încurajare.

„Am vorbit cu Simona și i-am transmis un mesaj, am încercat să o încurajez cât se poate de mult, în această perioadă. Este o situație delicată și sper să se rezolve cât mai repede în favoarea ei,” a precizat sportiva

Articole similare

Ligia Deca a fost diagnosticată cu Covid. Ministrul Educaţiei a fost într-o delegaţie alături de preşedintele Iohannis

Ligia Deca, ministrul Educaţiei, a fost diagnosticată cu Covid19. Aceasta s-a întors astăzi dintr-o vizită în Emiratele Arabe...

Prețuri maxime la RCA în următoarele 6 luni. Comisioanele brokerilor și costul cu înlocuirea mașinii avariate se plafonează

Prețurile maxime la RCA vor fi stabilite de fiecare asigurător la nivelul propriilor tarife de primă practicate la...

Decizia privind retragerea autorizaţiei de funcţionare a Euroins a fost publicată în Monitorul Oficial. Pot fi depuse cererile de despăgubire

Începând de astăzi pot fi depuse cererile de despăgubire la Fondul de Garantare a Asiguraţilor (FGA) în cazul...

Guvernul dublează suma pe care Comisia Europeana o va acorda drept compensatii fermierilor romani afectati de afluxul de cereale din Ucraina

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anunţat că Guvernul dublează suma de 10 milioane de euro pe care Comisia...