S-au reluat zborurile charter de la Craiova la Tel Aviv

Data:

Share post:

Zborul charter Craiova-Tel Aviv şi retur, întrerupt în anul 2019, a fost reluat începând de luni, potrivit directorului Aeroportului Internaţional Craiova, Sorin Manda.

Acesta a transmis că duminică se zboară pe ruta Tel Aviv – Craiova, iar luni pe ruta retur.

„Vești bune, la începutul lunii octombrie! Aeroportul Internaţional Craiova își extinde oferta destinațiilor către care se poate decola, direct de la Craiova. În această după-amiază au fost reluate zborurile, de tip charter, către Tel Aviv – Israel. Programat duminică pentru ruta Tel Aviv – Craiova, iar luni, pe ruta Craiova – Tel Aviv, zborul este operat de operatorul Dan Air și reprezintă o reluare a zborurilor către Israel, care fuseseră întrerupte în 2019. Bilete de avion, precum și pachete turistice pentru această destinație pot fi găsite la agențiile de turism partenere”, spune Sorin Manda.

Între timp, Compania Wizz Air anunță un record important şi anume transportul a 3 milioane de pasageri către și dinspre Craiova.

Pentru a marca această etapă importantă, norocosul pasager care s-a îmbarcat într-un zbor de la Bruxelles către Craiova a fost premiat cu un voucher Wizz Air.

În timp compania s-a dezvoltat, un exemplu fiind înființarea bazei sale de la Craiova în 2015.

De-a lungul anilor, paleta de destinații a companiei aeriene s-a extins, conectând Craiova cu 6 țări, printr-o rețea de 11 rute diverse. Printre aceste rute se numără destinații îndrăgite, inclusiv Bruxelles, Paris, Bologna, Milano, Köln, Roma, Barcelona, Madrid, Birmingham și Londra.

Începând din octombrie, Wizz Air va începe operațiunile pe ruta către Dortmund, adăugând astfel o nouă destinație pe lista de conexiuni.

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...