Salt de la 30 de metri înălţime din cauza singurătăţii (VIDEO)

Data:

Share post:

O femeie a avut parte de o moarte cumplită. În vârstă de 74 de ani, aceasta a sărit în gol de la aproape 30 de metri înălţime.

Incidentul macabru a avut loc la miezul nopţii de marţi spre miercuri, în municipiul Botoşani, unde o femeie a murit după un salt de la 30 de metri înălţime.

Femeia locuia singura de mai mulţi ani, după ce soţul său decedase. Pentru că nu avea copii sau alte rude, femeia devenise tot mai retrasă şi deprimată în ultima vreme.

Vecinii acesteia obişnuiau să o invite în vizită la o cafea sau ceai, însă de câteva săptămâni femeia renunţase la acest obicei. Aceasta petrecea tot mai mult timp retrasă în apartamentul său situat la etajul al patrulea al unui bloc cu opt nivele din oraş.

Mesaj de adio lăsat pentru cunoscuţi

La miezul nopţii, extrem de hotărâtă să îşi ducă planul macabru la îndeplinire, femeia a scris un bilet de adio, în care îşi cerea iertare tuturor cunoscuţilor pentru gestul său.

Ulterior a luat un taburet din bucătărie, a ieşit pe casa scării şi a urcat până la etajul al optulea al blocului. Acolo, cu ajutorul scaunului a urcat pe pervazul geamului de pe casa scării şi a plonjat în gol. Impactul cu cimentul a fost unul extrem de violent, fiind auzit de câţiva vecini.

O tânără de 18 ani, care aştepta la parter liftul, a auzit şi ea zgomotul prăbuşirii şi şi-a alertat speriată părinţii. Oamenii au sunat imediat la 112, în scurt timp la faţa locului sosind un echipaj SMURD cu medic. Cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare la faţa locului. Din păcate, însă, după 50 de minute a fost declarat decesul femeii.

Potrivit cadrelor medicale, femeia a suferit mai multe traumatisme la cap şi coloană, decesul fiind instantaneu. Cazul a fost preluat de poliţişti, care au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...