SCANDAL în Slatina! Poliţişti bruscaţi; doi bărbaţi, încătuşaţi cu greu (VIDEO)

Data:

Share post:

Un scandal a izbucnit între mai multe persoane duminică, în plină zi, pe o stradă din Slatina. Cu dificultate, poliţiştii au reuşit să imobilizeze şi să încătuşeze doi bărbaţi şi o femeie.

Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 17.45,  pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, județul Olt. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cosmin Lupu, a declarat că pe fondul unui conflict spontan o femeie în vârstă de 39 de ani, din Slatina, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate.

În momentul solicitării documentelor de identitate de către poliţişti, persoanele implicate în conflict – femeia în vârstă de 39 de ani şi bărbatul de 48 – dar și un alt bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Slatina, au avut un comportament agresiv, motiv pentru care polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea acestora, în vederea conducerii la unitatea de poliție pentru dispunerea măsurilor legale.

Oamenii legii au deschis un dosar penal.

„În momentul imobilizării celor trei persoane, o femeie de 71 de ani, din municipiul Slatina a încercat să împiedice organele de poliție să îşi îndeplinească obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei, motiv pentru care a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 7.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asmenea, cei doi bărbați au refuzat să se legitimeze și au proferat injurii și expresii jignitoare, motiv pentru care au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 17.000 de lei, conform actului normativ anterior menționat.

Totodată, în cauză a fost întocmit și un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, a declarat Cosmin Lupu.

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...