SCANDAL în Slatina! Poliţişti bruscaţi; doi bărbaţi, încătuşaţi cu greu (VIDEO)

Data:

Share post:

Un scandal a izbucnit între mai multe persoane duminică, în plină zi, pe o stradă din Slatina. Cu dificultate, poliţiştii au reuşit să imobilizeze şi să încătuşeze doi bărbaţi şi o femeie.

Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 17.45,  pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, județul Olt. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cosmin Lupu, a declarat că pe fondul unui conflict spontan o femeie în vârstă de 39 de ani, din Slatina, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate.

În momentul solicitării documentelor de identitate de către poliţişti, persoanele implicate în conflict – femeia în vârstă de 39 de ani şi bărbatul de 48 – dar și un alt bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Slatina, au avut un comportament agresiv, motiv pentru care polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea acestora, în vederea conducerii la unitatea de poliție pentru dispunerea măsurilor legale.

Oamenii legii au deschis un dosar penal.

„În momentul imobilizării celor trei persoane, o femeie de 71 de ani, din municipiul Slatina a încercat să împiedice organele de poliție să îşi îndeplinească obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei, motiv pentru care a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 7.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asmenea, cei doi bărbați au refuzat să se legitimeze și au proferat injurii și expresii jignitoare, motiv pentru care au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 17.000 de lei, conform actului normativ anterior menționat.

Totodată, în cauză a fost întocmit și un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, a declarat Cosmin Lupu.

Articole similare

Medic dat afară de spital după ce o gravidă a murit pe patul de spital

Decizie drastică luată de conducerea celui mai mare spital din Moldova, în cazul medicului ginecolog Mariana Pitrop. La...

Rute de ocolire stabilite după închiderea unui tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Traficul rutier se închide, începând de luni, pe porţiunea Drumului Expres Craiova-Piteşti cuprinsă între nodul rutier de la...

Vlad Voiculescu este urmărit de DNA în Dosarul Vaccinurilor

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este urmărit penal de către procurorii DNA, în dosarul vaccinurilor din pandemie....

Bărbaţi arestaţi pentru afaceri cu ploşniţe. Au păcălit zeci de bătrâni

Doi bărbați au fost arestați în Franța, după ce ar fi înșelat persoane în vârstă, determinându-le să plătească...