Scandal între două familii, la Drăgăneşti-Olt, aplanat de poliţişti cu focuri de armă. Trei persoane au fost reţinute

Data:

Share post:

Trei persoane au fost reţinut de poliţişti, în urma unui scandal izbucnit între două familii din Drăgăneşti-Olt. Pentru aplanarea conflictului, oamenii legii au executat şase focuri de avertisment în plan vertical.

Potrivit poliţiştilor, conflictul a izbucnit sâmbătă, în jurul orei 15.30,  pe strada Livezilor din orașul Drăgănești-Olt.

Întrucât un bărbat de 41 de ani și un tânăr de 23 de ani, ambii din orașul Drăgănești-Olt, au adresat amenințări cu obiecte periculoase unui bărbat de 53 de ani din comuna Dăneasa și nu s-au supus somațiilor polițiștilor de a înceta manifestările violente și de a arunca obiectele periculoase, polițiștii au executat 6 focuri de avertisment, în plan vertical.

„În urma folosirii armamentului, nu au existat victime omenești sau pagube materiale”, precizează IPJ Olt.

Conflictul a fost aplanat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, iar persoanele implicate au fost conduse la sediul unității de poliție.

În urma controlului corporal, asupra unui bărbat de 61 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, implicat în eveniment, a fost găsită o armă albă.

Trei persoane au fost reţinute de poliţişti.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice față de bărbatul de 41 de ani și tânărul de 23 de ani, iar față de bărbatul de 61 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În urma probatoriului administrat, la data de 6 august 2023, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele celor 3 persoane a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, transmite IPJ Olt.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...