Scandal între două familii, la Drăgăneşti-Olt, aplanat de poliţişti cu focuri de armă. Trei persoane au fost reţinute

Data:

Share post:

Trei persoane au fost reţinut de poliţişti, în urma unui scandal izbucnit între două familii din Drăgăneşti-Olt. Pentru aplanarea conflictului, oamenii legii au executat şase focuri de avertisment în plan vertical.

Potrivit poliţiştilor, conflictul a izbucnit sâmbătă, în jurul orei 15.30,  pe strada Livezilor din orașul Drăgănești-Olt.

Întrucât un bărbat de 41 de ani și un tânăr de 23 de ani, ambii din orașul Drăgănești-Olt, au adresat amenințări cu obiecte periculoase unui bărbat de 53 de ani din comuna Dăneasa și nu s-au supus somațiilor polițiștilor de a înceta manifestările violente și de a arunca obiectele periculoase, polițiștii au executat 6 focuri de avertisment, în plan vertical.

„În urma folosirii armamentului, nu au existat victime omenești sau pagube materiale”, precizează IPJ Olt.

Conflictul a fost aplanat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, iar persoanele implicate au fost conduse la sediul unității de poliție.

În urma controlului corporal, asupra unui bărbat de 61 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, implicat în eveniment, a fost găsită o armă albă.

Trei persoane au fost reţinute de poliţişti.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice față de bărbatul de 41 de ani și tânărul de 23 de ani, iar față de bărbatul de 61 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În urma probatoriului administrat, la data de 6 august 2023, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele celor 3 persoane a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, transmite IPJ Olt.

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...